Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (570)

plakát

ABBA: The Definitive Collection (2002) (video kompilace) 

Hudební "MŇAM".Alespoň pro můj ročník byla,je a bude(stejně jako Beatles) fenoménem.

plakát

Abonent na lince U (1964) (seriál) 

Tak todle byl ve své době takový malý "Saw".Dobře podaná dávka napětí z hudbou,která to vše jen umocňovala.Todle bylo ve své době tak dobrý,že se leckdo bál jezdit večer z práce.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Tak lepší než jednička určitě ne. Carrey opět předvádí neuvěřitelné množství všech možných i nemožných gagů a obličejů, ale tak nějak mi to příde,že to vše už bylo v díle prvním.Skouknout se to dá a koukatel se i posměje,No a o to tady přeci jde.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Dokonale morbidní a rodinná komedie,ve které je hlavně A.Huston naprosto dokonalá, "ruka" okouzlující a zbytek povedené rodinky je skoro neodolatelný.Filmík,kde se strašidelných věcín nemusí bát ani děti.

plakát

Addamsova rodina 2 (1993) 

Tendle fimík nepřekonal jedničku,ale koukatelný určitě je.Na nedělní rodinné odpoledne je to docela solidní zábava-zvláště perfektní hřbitovní svatba.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Jsou filmíky,které skouknete a pouze se zasmějete.O parodiích to platí obzvlášť.Leč jsou parodie,které se stanou nezapomenutelné a hlášky z nich nesmrtelné.Taky denně používáte-při obědě-dar od přítele Messera a ukolébavka "Princi můj maličký" ve vás vyvolá obraz slintající kytky?

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Jako oddechovka je todle přesně ten správný druh filmíku.Má to spád,solidní zápletku,perfektní ukázku impresionistů a má to překvapivý závěr.Když přidáte dobré obsazení a působivou hudbu,vyjde vám dost koukatelný filmík.

plakát

Africká Královna (1951) 

Tak todle je hodně sentimentální záležitost-jako spousta jiných-leč zde se jedná o takový příkladný a okouzlující romanticko-dobrodružný filmík oněch let s perfektním obsazením,krásnou ukázkou skvělých dialogů v aktivním prostředí africké "jungle".Todle skoukat je pro filmfandu povinností !

plakát

Agatha Christie's Poirot - A co tvoje zahrádka? (1991) (epizoda) 

David Suchet nehraje Poirota,David Suchet Je Poirot a to naprosto excelentní.A.Christie by se jistě dmula pýchou,při pohledu na tohoto skvostného představitele jejího Hercula a na perfektní atmosféru Anglie té doby.Tedy, né že bych se jakkoliv chtěla dotknout pana Ustinova,ale na D.Sucheta coby Poirota nemá.Hudba je skvělá a od samého počátku naprosto úchvatně přechází do děje ,no a herecké obsazení zbylých protagonistů je naprosto dokonalé, (Japp je úplně k sežrání).Neznám žádný jiný detektivní seriál,ke kterému se vždy ráda vrátím a totéž platí i o filmech s tímto elegantním pánem.