Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (570)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Naprosto dokonalý prequel.Pomalý a překvapivý rozjezd z dob dávno minulých,skvělá akce,tempo, triky a naprosto suprové vysvětlení všeho,co koukatel potřebuje vědět o tom,jak to vše začalo.K.Bacon je jako záporák úchvatný a Jackman úsměvný a i když každý dopředu tuší,jaký bude konec,neubírá to na dramatičnosti a na konci každý ví že je to vlastně začátek.Kdo neskoukne pak prohloupil.ÚÚÚž aby bylo další pokračování třeba zasejc ňáký spin-of!

plakát

96 hodin (2008) 

Pořád sem se rozhodovala zda koukat či nekoukat páč L.Neeson a akčňák mi jaksi neseděl.ÓÓÓ jak velice jsem se mýlila.Je to perfektní a dechberoucí filmík,který každému mohu vřele doporučit.Perfektní akční scény,suprový střih a kamera.Ta dechberocí část je o prokletí,kterému se říká hezká holka a o svinstvu,které se skutečně ve světě děje.A jen vyjímky mají tatíka,jenž má neobvyklý druh schopností.které jsou noční můrou pro lidi,kteří zde ztvárňují záporáky.Pro někoho to bude možná velmi krutých-ale zato perfektně strávených 90´,kdy budete chrochtat blahem nad každou kruťárnou.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Další příjemný animovaný počin tohodle roku.Nejdříve Rio a tejdě tohle milé pokračování s koncem,který dává naději na další díl.Akce,tempo,hudba humor a záporák-vše jak má u dobrého animáku být.Mám však dojem že první díl -možná právě proto že byl první-tendle filmík nepřekonal.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Suprový animák se vším,co má dobrý filmík tohoto typu mít.Směle může konkurovat Shrekovi.Takových není nikdy dost!

plakát

Voda pro slony (2011) 

Hezký romantický filmík se skvělou kamerou a krásným prostředím.Úžasná je slonice Rosie rozumící polštině.Chybí tomu však cosi,co koukatele vtáhne a zaujme natolik,že se k tomuto filmíku bude rád vracet a tento dojem nezachrání ani dobře hrající Christoph, Reese a Robert.

plakát

Jsem číslo čtyři (2011) 

Je to taková zajímavá slátanina spousty filmíků s podobnou tématikou.Není tady nic nového a je to na jedno skouknutí.Spousta nevysvětlených věciček naznačuje že by mohlo být pokračování-alespoň já bych ráda znala obsah té truhličky.Třeba se dočkám já mám sci-fi ráda.

plakát

Thor (2011) 

Asi hlavní věcí v tomto filmíku mají být efekty.Jsou fakt úžasné.Jako další komiksový počin stojí za skouknutí a nenudí ,je to taková moc hezká pohádka na motivy severských bájí a mytologií.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

No,docela dobrý béčko-jako hororová pohádka to docela ujde.Jinak je to neslané nemastné a místy ohromně nudné a tím pádem i zbytečně dlouhé.Jakoby tvůrci počítali s tím,že to bude dobrý ,protože jsou to "Piráti z Karibiku".Omyl-sice je tu pár úsměvnách scén ale chybí tomu tempo a momemt překvapení-jo jeden tady byl a to J.Dench v kočáře ale to je tak vše.Takže já to hodnotím za 2* -za mořské panny a J.Deppa.

plakát

Tajemství Pravdy (2008) (seriál) 

Kdo skoukal Xenu nebo Herkula,tak tomu se bude todle určitě zamlouvat.Docela koukatelná, hodně naivní fantasy pro dnešní otrlé děti.Stačí ovšem jedno skouknutí a dost.Knihy jsou lepší!

plakát

Rychlejší (2010) 

Taky vám to připadá jako super béčko bez velkých akcí.Tohle je tak z bídou za 2*.

Ovládací panel
4 body