Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Barva peněz (1986) 

Dobrý Newman, ale oscar měl patřit Woodsovi, ten ho ale v tý době ještě nepotřeboval...holywoods jury sux.

plakát

Battle Royale (2000) 

Pořád jsem se snažil spojovat si to logicky, ale když už jsem měl v hlavě tak desátou otázku, tak jsem si uvědomil, že to nebyl účel pochopit to,i když se o to na konci snaží..a tím to padá

plakát

Beowulf (2007) 

Tento beowulf mě nenadchl, mám slabost pro béčkového beowulfa v podání Lamberta, vosková Angelina vypadala přesně jako ve svym oblečku jako lara croft: )), ani přizařená osobnost beowulfa mi nebyla blízká, mám radší víc cool, než pouhé pokřikování I AM BEOWULF!

plakát

Bez dechu (2011) 

Nejhorším herecem současnosti se stává...nic horšího jsem tento rok neviděl.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Vždyt o čem je příběh? Nebudu hodnotit nahý chlapy, ale celý je to o koktajícím Chaningovi, který si snaží uvědomit, že ve třičeti už by měl dělat něco jinýho, něž honit paničky, co na to říká naše mladistvá generace:). Bylo to tak šokující, že bych tomu dal nálepku teenage dirtbag...Jestli jsem Showgirls dal dvě, tak tady nemohu dát víc.

plakát

Bill (2007) 

Žadná přisládná romantika, jak jsme poslední dobou zvyklý. Žadný přeplácaný high humor. Žadný happy end ala všichni se dáme na konci dohromady. A to je dobře. Příjemný film, který jede v lajně průměru, ačkoliv je znát, že se tvůrci snažili o mnoho vic.

plakát

Bláznivá dovolená (1983) 

Vážně? :D Rodinná komedie? :D Mariuhana u děti, utýrání psa s následkem smrti, umrtí babičky a následné odhození u baráku, maminy kozy, skoro nevěra a neustály sexuální náražky,mnohdy až pedofilní :DD

plakát

Bláznivý šaman (2001) odpad!

Ale není to objektivní, jelikož mi již bylo šest

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Co nám tyhle filmy říkaj, že když někdo umírá, stane se z něj chcipák, že starší chlapi chtěj mladší holky, že někdo není tak sebevědomí, jak by měl být a že existuje puberta? Tahle konverzačka vám něřekně zhola nic nového, tohle je jen pro pár herců, kteří si chtějí občas skutečně zahrát.