Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Herkules (1997) 

Po Lvím Králi můj druhej nejoblíbenější z devadesátek, takový už se netočí.

plakát

Herkules (1995) (seriál) 

Bylo mi osm, když jsem to žral a právě proto to nehodnotím, jako 25tiletý.

plakát

Hitman (2007) 

Film nehodnotím, zatím jsem ho videl jen v kinoripu, ale co se tyce obsazeni hitmana, tak jsem spokojen.

plakát

Hledání Země Nezemě (2004) 

Žádné bim bac, žádné velké woww, ale čistý jemný příběh. Tak to mám rád.

plakát

Hlídač (2009) 

Prosté, stupidní, nelogické, prostě klasika, ale ten Seagal je frajer, mit o par kilo min, tak je to porad stejny borec z Aljasky, jen to chce vybrat trochu inteligentni scenar a ne rezisera z videotéky. 17.11.09

plakát

Hoffa (1992) 

Dal bych více, ale jelikož jsem četl knihu o Hoffovi, tak musím přiznat, že tento film byl dost porvchní a existuje mnoho zajímavých situací v jeho životě, které by udělali tento film lepším a srozumitelnějším.

plakát

Holka z města (2009) odpad!

Hloupé, stupidní, nudné, křečovité a snad nejhorší romantická dvojce, co jsem u filmu s vyšší ambicí viděl.

plakát

Hon na lišku (2014) 

Kdyby ho nezastřelil, tak by tento film nikdy nevznikl. Nudný film o člověku, žijící ve stínu své rodiny, opovrhovaný svou matkou a snahou dokázat, že je něčím víc a získat respekt od ostatních, i když neumí, nezná a neví jak. A souhlasím s tím, že polovinu výkonu Carella tvořila maska, vždyť většinu času jen zíral a makeup hrál za něj. Postava Marka byla jen do počtu, jo nebyl nejchytřejší, ale uvědomil si, že je jen hračka a mohl odejít mnohem dřív nebo to brát prostě s nadhledem, dát Du Pontovi, co chce, dostat za to prachy a přitom si jet svoje. To jsem zase chytrej co:))

plakát

Horká noc, hořké ráno (1999) 

Začíná to jako milá rozprávka typu "After sex (2007)", pak se do toho vloží dramatická linka a ke konci se to obrátí na romantickou, vlastně celý film tápete, co nám chce autor říci, protože nám předkladá názory typické pro určitě osobnosti, o kterých bychom věděli a dokázali předpokládat i bez tohoto filmu. Ale i přesto si vás to nakonci trochu film získá, ale nejspíš jen diky soundtracku.