Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Miliardy - Admirals Fund (2023) (epizoda) 

Finále mě nezklamalo, protože koncept, kdy kočka honí myš až do posledního dílů, kde zjistíme, že celou dobu myš honila kočku, se opakuje už sedm let. Po každý serii tak příslo trocha zklamání, včetně toho, že furt víte hovno o hedge fondech. Co mě ale překvapilo, když se na konci všichni začali pusinkovat, misto klasického "Jen počkej zajíci v příští serii" a já si uvědomil, že to je konečná/loučení, jak mezi herci, tak s námi, a proto mi ten happyend vůbec nevadil. Aj trocha dojme, pokud patříte k těm, co první serii shlédli v 2016 během víkendu na koleji a teď na to potřebujete měsíc, protože chodíte do práce:))

plakát

Pamela: Příběh lásky (2023) 

Trochu smutné vystřízlivění. Když běžela na Nově Pobřežní hlídka v prime timu (prichod ze skoly) bylo mi asi 14 a mit kozy jako Pamela byla jeste neohrana hlaska. Jo Pamela byla pojem a muze se srovnavat s MM zel jen v naivite a ze vyuzila svuj vzhled a umely kozy, aby se zaopatrila. Jasneze ji narazky na silikony musely srat, ale kde by bez nich byla. MM umela zazarit ve filmu, Pamela ten talent nemela a domaci porno urcite neni duvod, proc 25 let nedostala zadnou roli. Stesti v lasce mozna nema, ale skocit rychle do chomoutu a obratem z rozvodu vytriskat nejaky prachy, je taky zpusob, jak zaplatit najem. No zpatky k dokumentu, cekal jsem, ze se dozvim nejake zakulisni peprno, odtajneno, jak to ve skutecnosti bylo, neco zajimaveho a prd. Krom toho, ze nechtela mluvit o romanku se Supermanem. To si jdu vygooglit.

plakát

Allen vs. Farrow - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

První epizoda se drží tak nějak na hraně. Dává téměř jednostranný postoj, protože je zde zmineny i důvod Woody chování (k tomu, ze nikdy nechtěl děti a veřejně se tim prezentoval, musel mit nejaky skryty duvod, ktery se lisil od lacineho "vzdyt to kadi, zvraci, proste fujky). Ocekaval jsem, ze druha epizoda bude v podobnem duchu a tim to skonci. Ale ze jsou 4, mi dava nadeji, ze to nebude tak cernobile:)

plakát

Vražda mezi mormony (2021) (seriál) 

Tesil jsem se na nejakou hlubsi sondu do mormonske duse v kontrastu s realitou pri vysetrovani, coz ale bylo znacne ovlinene filmem Svedek s H.Fordem :D, ktery se mi vybavil, kdyz na me tahle mini serie vyskocila na Netflixu. To ale nebylo cilem, a tak se dockame jen obecneho popisu bez nijakeho pitvani reci ucastniku, kteri veri na kouzelne mloky. Pribeh se toci kolem "podezdreleho", at nespoileruju, ktery by s Frankem Abagnalem tvoril silny kombo:)) a jako takovy nenudi a netahne se jako tomu bylo treba u hotelu Cecil. Pro fanousky, kteri uz maj vseci top krimi pripady skouknuty, to bude prijemna jedmohubka.

plakát

Corona Depression (2020) odpad!

Hledal jsem něco nenáročnýho s českým dabingem, co bych si pustil jako kulisu při práci a Amazon Prime mě vyfiltroval toto. Pokud považujeme hekání za univerzální jazyk, tak tuhle podmínku to splnilo. A pokud by nenáročný bylo synonymum k deméterovský a pokud bych si tento přívlastek teď nevycucal z prstu, tak by to splnilo i první podmínku. Predstavte si, že je pandemie a že jste žena středního věku, nemáte přátelé a moznosti internetu vnimate max jako podivání se, jaké bude počasí. Pridejte k tomu, že jste bez práce a výzva "Zůstaňte doma" je pro vás svatý příkaz. Teď si predstavte, co všechno jste schopni v těle této ženy dělat, abyste zahnali nudu a pozor, nesmí to být nic, co byste už v minulosti nedělali. Studenti si můžou predstavit, co všechno delaj, když se blíží termín odevzdání. Pokud si predstavujete uklízení, masturbaci, žraní a sraní zároveň, cumeni do blba, cumeni z okna, cumeni na sebe, sem tam si povyskocit a zazpívat si s nasadou od kostete. Tak gratuluju, nejste nicim vyjimecni a pokud vam tato predstava nestacila, muzete ji sledovat živě a to celych 80min.

plakát

Mělas to vědět - Do No Harm (2020) (epizoda) 

Treti dil mel rozhodnout, jestli se budu divat. Jelikoz v zakladni premise, dokazat nevernemu manzeli nevinu, jsem nenasel nic originalniho. A kdyz prisla unreal scena, kdy dva detektivove asi nahodne narazili na otce Kidman v galerii umeni, mel sem chut to vypnout. Ale diky posledni chvilce, zkusim jeste 4dil.

plakát

Ozark - Season 3 (2020) (série) 

Po druhé serii, která se mi hned vypařila z hlavy, prišla třetí, která získala mou plnou pozornost.

plakát

Slib (2020) (seriál) 

Jsem rád za každý nový dokument o sektách a zvlášť když se toho chopi hbo nebo netflix. Tentokrat si vzali do parady vcelku obyceny kult se vsemi znamymi znaky, ktery jsou znamy uz od osmdesatych let, takze zadny velky halo. Kdyby to ten Keith neokorenil tim "znackovanim", at tu moc nespoileruju, tak verim, ze by se tim media moc nezabirala, pz by to byla jen jebnuta mlm skupina ve stylu OVB. Taky je skoda, ze se vic neozabirali tim zlepsovanim sebe sama, ktere nabizi za prachy, aby melo vedeni sekt z ceho zit. Dokument nabizi dost z tech seminaru a ty kecy hezky zni, ale tim to konci. Jako kdyz nekdo sdili motivacni videa na facebook, skouknete to, cejtite se lip, chcete zmenu a za 5min..ani nevite, ze jste si to pustili. Preci jenom hlavni akteri tam stravili v prumeru 10let, za tu dobu sebezlepsovani by uz meli byt na urovni Jedi a verit, ze si neuvedomovali, ze se nikam neposouvaj, se mi nechce verit. Spis byli zaseknuti v MlM systemu, kdy kvuli prachu furt sbirate lidi pod sebe a kdyz to vydelava, neresite smysl toho, co nabizete. Kazdopadne jsem zvedavy na druhou stranu, snad se vic zameri na spicky pyramidy, kteri kasiruji neskutecny prachy za nic