Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Skrytá čísla (2016) 

Sem rád, že to tolik netlačilo na pilu a všechny rasistické situace se vyřešili v klidu, až jsem měl pocit, že koukám na film z distribuce Disney. Pro mě feel good movie.

plakát

Trollové (2016) 

Animak v kině by měl myslet aspoň trosku i na lidi, kteří tam s těmi dětmi jdou! Tohle bylo to utrpení, mládeži od 8let nepřístupné!!

plakát

Constantine (2014) (seriál) 

Hodnocení prvního dílu. Jsem fanoušek Constantina, takže jsem byl připraven mnohé odpustit, kdyby měl matt ryan černé vlasy a né tenhle blond přeliv, bylo by to lepší. Ale to je jen moje představa constantina:). A hle, bavilo mě to, i přes tv triky je to zdařile kreativní a jsem zvědavý na pokračování.

plakát

Dárce (2014) 

Když se děda na režiserském křesle musí vypořádat s teen feelingem, nemohlo to dopadnout lépe. Možná bych hodnotil méně, ale ve srovnání Divergence, která je sračka, je toto pubertální film na úvrovni.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Hodnocení pilotu.

plakát

Hercules (2014) 

Žádné příšery a příběh z času dávných, kdy jen jeden můž se dokázal postavit...králi, co chtěl moc a jeho armádě, kterou během pár dnu vycvičil. A Rock snad nemohl vypadat směšněji od víly zuběnky. Přemýšlím, jestli jsem nějakou scénu ještě nikdy nikde neviděl...kámoš, co zmízí a pak se vrátí, krásná žena, co klame vzhledem, ale umí bojovat, matka, co brání syna, král, co chce moc, druhý král, co chce moc, neznámý bojovník, který jako jediné dítě přežil a jeho poslední a první slova jsou Herkule a mladý panoš, co najde své koule. A Joseph FIennes vypadá jak Tom Hanks ve Philadephii, tu hrali vzal snad kvůli nějaké sázce ne?

plakát

Hon na lišku (2014) 

Kdyby ho nezastřelil, tak by tento film nikdy nevznikl. Nudný film o člověku, žijící ve stínu své rodiny, opovrhovaný svou matkou a snahou dokázat, že je něčím víc a získat respekt od ostatních, i když neumí, nezná a neví jak. A souhlasím s tím, že polovinu výkonu Carella tvořila maska, vždyť většinu času jen zíral a makeup hrál za něj. Postava Marka byla jen do počtu, jo nebyl nejchytřejší, ale uvědomil si, že je jen hračka a mohl odejít mnohem dřív nebo to brát prostě s nadhledem, dát Du Pontovi, co chce, dostat za to prachy a přitom si jet svoje. To jsem zase chytrej co:))

plakát

Jersey Boys (2014) 

Připomnělo mi to film Temptations, který byl ale o třídu lepší. Rutinní film o kapele, jejichž dramatické momenty nevybočují ze života jiných lidí. Dvě hvězdy jen za to, že teď vím, od koho ty písničky jsou.

plakát

Lucy (2014) 

Možná je to je blbost, nechci o něm dlouze přemýšlet a pitvat to, protože jsem se ani chvíli nenudil, bavilo mě to a tenhle pocit si chci ponechat.

plakát

Malá smrt (2014) 

Úchylky zajímavé, ale závěry pár příběhů až zbytečně "unhappyendské", nemyslím si, že kvůli trapnosti z odhalení fetišismu z pláče, donutí někoho lhát až tak do krajnosti. Pod tři nejdu jen kvůli povídce se znakovou řeči, to bylo opravdu super :)