Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Mr. Morgans letzte Liebe (2013) 

Reálné vykreslení postav, ale jejich propojování a vyvíjení vztahů dost naivní.

plakát

Slunce nad Leithem (2013) 

Jednoduchý, ale velmi příjemný film, který mi navodil super náladu, a když na mě film takhle zapůsobí, zaslouží si u mě plný počet:).

plakát

Smrt si říká malárie (2013) (TV film) 

Kdyby to bylo podle skutečnosti, tak mě to trochu chytne. Ale takhe nám scénář nabízí jen dvě ubrečené matky, se kterýma si parkát zabrečíte, ale nevydržíte s nima soucítit celý film. Vše už jsme někde viděli a lépe.

plakát

Snadný prachy 3: Život deluxe (2013) 

Klasicky kvalita s dalšími díly nějaké série většinou upadá, tady to není vyjímkou, ale stále si to drží slušnou laťku. Škoda, že se více nevyužilo JWho a místo toho se do děje vložil infiltrovaný policajt, který se postupem času ztrácí sám v sobě a to už je známý klišé. ****Spoiler**** : přijde mi divný, že člověk, kterýho si JW najal, aby zabil radovana, se pak dá dohromady s jeho dcerou..já nic já muzikant.

plakát

The Lifeguard (2013) 

Film zapůsobí jen na ty, co tuhle fázi života prožili nebo prožívájí. A já díky tomuhle filmu vím, že se to netýká jen mě a nejsem exot:). Chápu, že pro ostatní, je to nuda, ale musím mu dát pět, aby se mi připomínal.

plakát

Adresa: L.A. (2012) (seriál) 

Po druhé sérii přidávám hvězdu navíc. Parta mladých lidi seskupených na jednom místě, každý má svůj sen, jak prorazit v L.A.. Pokud máte občas taky sny, že bojujte o místo v showbyznysu, tak je to právě pro vás:). Navíc casting je dokonalý, z herců vyzařuje, že si tohle natáčení úžívají.

plakát

Argo (2012) 

Ve skutečnosti to nebylo tak vyhrocený a tvůrci tak neměli moc, co točit, tak si ty "dramatické akce" přibarvili až přidali. Proto průměr za vcelku zbytečný film.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Pokud někdo chce natočit něco sotisikovaného, at do nacpe do 90min. Všechno přes je nabubřelost.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Vždyt o čem je příběh? Nebudu hodnotit nahý chlapy, ale celý je to o koktajícím Chaningovi, který si snaží uvědomit, že ve třičeti už by měl dělat něco jinýho, něž honit paničky, co na to říká naše mladistvá generace:). Bylo to tak šokující, že bych tomu dal nálepku teenage dirtbag...Jestli jsem Showgirls dal dvě, tak tady nemohu dát víc.

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) odpad!

Zlatá léta Hallmarku. Připadal jsem si, jako kdybych se díval na sitcomy běžící na Jetixu. A Josh Hutcherson je pro mě nejnesympatičtější herec, skoro v každém filmu bych ho za ten ego-face profackoval.