Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Mlčení (2016) 

Jsem ateista, ale respektuji víru v náboženství a stará klasika Misie je jeden z mých oblíbených filmů. Filmů o cestě víry a vůli ji praktikovat i v nehostinných podmínkách je dost a tento se od nich ničím neliší, nepřináší nic nového, a proto jsem se tak neskutečně, ale neskutečně nudil.

plakát

Trollové (2016) 

Animak v kině by měl myslet aspoň trosku i na lidi, kteří tam s těmi dětmi jdou! Tohle bylo to utrpení, mládeži od 8let nepřístupné!!

plakát

Skrytá čísla (2016) 

Sem rád, že to tolik netlačilo na pilu a všechny rasistické situace se vyřešili v klidu, až jsem měl pocit, že koukám na film z distribuce Disney. Pro mě feel good movie.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Zcela neobjektivně tenhle film prostě nemám rád, ať se snažím sebevíc a to se mi před oči dostal třikrát, tak ho nemůžu vystát. Pro mě je to zmatená nuda, kde každá role ztvárňuje pomatené zoufalce, které v reálu jsou holkami nazývání "jen kamarádi" a jejich jedinou činností, je litovat samy sebe a dostávat se do trapných situacích. A to fakt nemám rád.

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Kdyby skutecny vrah vsechno poprel, jak by mu to prokazali, jediny dukaz byla vidina a to, ze se u rybnika poprali, mohl svest na tu treti osobu, kterou potvrdila i napadená.

plakát

Táta sekáč (1990) (seriál) 

To sem opravdu jediny, kdo se na to jako maly dival:) psal se asi rok 1999 plus minus a toto davali, kdyz jsem vstaval do skoly. Nejdriv jsem to poustel jako kulisi, pozdeji si to zamiloval, ze se mi hned vstavalo lepe do skoly:)) napjaty, jestli se objevi konecne ten pravy tata sekac pro Judy:))

plakát

Jason Bourne (2016) 

Přišlo mi, že tentokrát je tam Bourne jen do počtu, jako by tam vůbec neměl být, ale prostě šel kolem a někdo si toho všiml.

plakát

Malá smrt (2014) 

Úchylky zajímavé, ale závěry pár příběhů až zbytečně "unhappyendské", nemyslím si, že kvůli trapnosti z odhalení fetišismu z pláče, donutí někoho lhát až tak do krajnosti. Pod tři nejdu jen kvůli povídce se znakovou řeči, to bylo opravdu super :)

plakát

Velká šestka (2014) 

*****Spoiler****** Chudák kluk, zemřeli mu rodiče, bratr a robot, který na konci už projevoval prvky umělé inteligence a takového už znovu nepostaví! Navíc žije se svobodnou tetou, která je docela sexy, tak v čem je její chyba..možná to má něco společného s tím, že za celý film neprojeví lítost nad ztrátou staršího syna její sestry/bratra..Ale jo, nebýt podle mě zbytečně dramatického profilování hlavní postavy, tak je to obstojný animák. Ale vzhledem k tomu, že Hiro (byl to amík nebo japonec?) se naučil jednu hrozně důležitou a ve filmech tak málo objevovanou věc, že POMSTA NIC NEŘEŠÍ, nedám tomu víc, jak tři a doufám v lepší animák v nominacích.

plakát

Hon na lišku (2014) 

Kdyby ho nezastřelil, tak by tento film nikdy nevznikl. Nudný film o člověku, žijící ve stínu své rodiny, opovrhovaný svou matkou a snahou dokázat, že je něčím víc a získat respekt od ostatních, i když neumí, nezná a neví jak. A souhlasím s tím, že polovinu výkonu Carella tvořila maska, vždyť většinu času jen zíral a makeup hrál za něj. Postava Marka byla jen do počtu, jo nebyl nejchytřejší, ale uvědomil si, že je jen hračka a mohl odejít mnohem dřív nebo to brát prostě s nadhledem, dát Du Pontovi, co chce, dostat za to prachy a přitom si jet svoje. To jsem zase chytrej co:))