Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

The Lifeguard (2013) 

Film zapůsobí jen na ty, co tuhle fázi života prožili nebo prožívájí. A já díky tomuhle filmu vím, že se to netýká jen mě a nejsem exot:). Chápu, že pro ostatní, je to nuda, ale musím mu dát pět, aby se mi připomínal.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Kdo by řekl, že tenhle film bude zachranovat Lucka Vondráčková, snad jen díky tomu, že si uvědomuje, do čeho vlezla. Troška je starej děda, kterýho novým věcem nenaučíš, i přes tolika letou zkušenosti je šílený, že se neposunul dál. Nechci ani vědět, kolik stál film s deseti herci, jednou vylidněnou vesnící a statickými záběry. Ale ruku na srdce, můj otec už se mě třikrát ptal, jestli už se to dá stáhnout...

plakát

Crazy Joe (2013) 

Čekal jsem další one-face show se stejnou zápletkou jako jeho posledních deset filmů, kterej proklikám během půl hodiny a dostal to, ale určitým způsobem je tenhle film lepší než ostátní a já jsem tlačitko forward nestiskl ani jednou. Samo že je to velkou zasluhou režiséra než hlavního protagonisty.

plakát

Croodsovi (2013) 

Poslední animáky jsou furt o tom samém, jedinec se snaží vzepřít rodině, svý práci, "osudu"? Jako jasně, pro děti je důležitá motivace nebýt jako ovce, ale se už opravdu nenajde originálnější námět? Animace supr, pěkná výprava, odbytá hudba a sterilní Laurel Hardy humor. Nuda pro děti nad 10 let.

plakát

Vzpomínky na lásku (2004) 

Ještěže neměla psa jménem Hačiko. Kdysi nejchůdší stát světa dokáže natočit úžasnou romanci, zatímco naši tvůrci se furt utápí v totalitě.

plakát

Lesní duch (2013) 

Nejde srovnávat tento horor s filmy typu Sinister, Mama, neboli nadpůrměrnými horor poslední doby. Srovnávejme to se Slasher Horroy jako remaky H2O, NightMare, Wrong Turn..a v rámci tohoto žánru je to nadpůrmérné. Přesto mě to začalo opravdu bavit až v posledních minutách.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Problém politických výtvorů o USA je, že je skutečně dokáží ocenit jen Američani, ti to nadhodnotí a my se pak vezeme na vlně úžasu jako ovce. Ale tohle je zatím dost dobrý i pro ovce:)

plakát

Zabít tiše (2012) 

Sceny, které nemají, co říct, jsou hrozně zdlouhavé. Někdy jsem se snažil očima přimět osobu na obrazovce, aby se už pohla nebo něco řekla. Klasické cool face and cool talks tu nefungují. Jednoduchá zápletka bez zvratů, i přesto se film klouže a loudá. Dvě hvězdy za Pitta.