Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (117)

plakát

The Morning Show (2019) (seriál) 

Ja nemam slov... pomaly zacatek, skvele vykony, slusny scenar, vyborna hudba. A posledni epizoda tomu opravdu dodala tu pomyslnou korunu.

plakát

Lví král (2019) 

Bohužel mám s filmem spojenou hudbu, která tu nedostala prostor a hrozně mi to vadilo. Prostě tomu něvo chybělo. Animace je ale opravdu povedená.

plakát

Annabelle 3 (2019) 

ANABELLA SE VRACÍ, ZLO SE PROBOUZÍ. :) Děkuji za možnost návštěvy předpremiéry filmu, který je tedy volným pokračováním několika předchozích filmu! Určitě doporučuji se podívat alespoň na @vzajetidemonu než půjdete na tento film, jinak přijdete o spoustu narážek a smyslu k filmu. A teď mohu hodnotit samostatný film. Pokud bych pravé nevidel předchozí filmy asi by mi to přišlo jako nesmyslný béčkový film. Já mám ale tento styl filmu rad, tak mě film nezklamal. Dostal jsem vše co jsem očekával; dobré lekačky, nadpřirozeno, nějaký ten vtípek na odlehčení. Nicméně přesně nevím proč ale, dal bych tomu standardně 3 hvězdy, jako průměr. Ale k mému zvláštnímu humoru, ze mám rad tento styl nadpřirozena; dávám 4. Spoiler: a co je proste super na tomhle žánru - nakonec nikdo neumře. 😂

plakát

Divočina (2014) 

Na tento film jsem se velmi těšil a to nejsem zrovna příznivcem Reese. Nicméně tady předvedla opravdu výborný herecký výkon. :-) Celý film je o cestě PCT, jedné ženě, která nemá zrovna jednoduchý život a vyzkouší téměř vše. Nakonec se vydá na jednu dlouhou pouť, kde si spoustu věcí uvědomí a to hlavní je, že tu cestu dá. :-) A to je naprosto neuvěřitelné a obohacující.

plakát

Vetřelec (1979) 

Musím hrozne poděkovat za promítání, ktere CSFD dela. :) Je to si sice hrozne, ale dodnes jsem tento film nevidel a zjistil jsem, ze jsem o hodne prisel. Nejak jsem nenasel nejaky vetsi nedostatek. :)

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Pro mě se jednalo o příjemnou podívanou. Příběh není nijak náročný, ale vůbec to nevadí. Herecké výkony byly fajn. :-) Celkově dám 3 *.

plakát

Scary Movie 5 (2013) odpad!

Ja bohuzel nemuzu jinak nez hodnotit jako odpad. Velmi jsem se tesil, ale nejak nemam co hodnotit kladne. Bohuzel.