Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (90)

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Pracuju v hotelu a ani tak mi to nepomohlo se aspoň jednou zasmát........já prostě ty české seriály/filmy moc nemusím, sorry

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Druhá část mě bavila kupodivu víc. A jsem asi sama...... Nicméně konec filmu jsem očekávala už od začátku a už vůbec jsem nepochopila tu parafrázi na Antichrista. No jo, asi je to stejný režisér, ale stejně to nechápu. Nevadí. Tento film mi nedal vůbec nic, takže 3*

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

proč jsem se na to vlastně dívala, když mě nudilo už prvních 10min? Asi jsem čekala studii ženské sexuality. Trochu jsem možná čekala, že se dozvím něco nového.......omyl.......I když je film o sexu, neznamená to, že to bude dobrý či záživný film. Obě hlavní ženské představitelky jsou naprosto antierotické, takže nechápu, proč by si vůbec kdy s někým vrzly, ale budiž.......uvidíme, co druhá část......Protože film je tak nabitý záživným příběhem, že to asi nešlo zkrátit do jednoho filmu.

plakát

Navždy spolu (2012) 

tolik sladké, až je mi z toho špatně.......ale pro fanoušky romantických filmů je to asi to pravé. Špatné to není, jen mi ten film nic nedal. Aspoň, že to bylo podle skutečné události, když už nic.

plakát

Sharktopus (2010) (TV film) odpad!

nejlepší odpad, co jsem kdy viděla :D a to si představte, že jsem to viděla s německým dabingem!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Pěkně udělaný film, hudba příšerná.....Naprosto mi tam nesedí. To je jako skloubit filmy Charlieho Chaplina a hudbu Lady Gaga. Pro některé je to umění, pro mě kýč. Ke konci filmu jsem si vzpomněla, že jsem měla podobný problém u Moulin Rouge a hleďme, stejní autoři......nemůžu se nedočkat jejich další spolupráce.

plakát

Sága rodu Forsytů (2002) (seriál) 

neskutečně matoucí stáří hlavních postav, kdy jejich děti rosty doslova jak z vody a oni vypadaly pořád stejně až do smrti....ale to se asi o moc lépe udělat nedalo. Damian Lewis skvěle zahrál Soamse, naprosto odpudivý :)

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Strašně přehnané! Chápu, že bez těch citových výlevů by to byla "nuda", ale někdy je to až příliš. Nicméně efekty realisticky provedené, sice jsem myslela, že tsunami předchází zemětřesení, ale asi ne :) Možná bych do závěrečných titulků přidala nějáké záběry ze skutečnosti, když už je to podle skutečné události...

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Strašný......opravdu nemám slov. "Překvapivý" zvrat v půlce filmu naprosto popírá první polovinu filmu, ale budiž....150cm herec v hlavní roli jako masový vrah mi naprosto nenahání hrůzu a celá zápletka je neoriginální klišé. Co už..

plakát

Ospalá díra (2013) (seriál) 

Taková lepší verze Arrow. Alias nebýt hlavní postavy - zarostlý modrooký Brit, tak by mě to nebavilo. Děj je poněkud přehnaný, s prvky typicky trapného amerického humoru. Ale není to zase takové klišé, aby se na to nedalo dívat. Jistě si to najde své fanoušky. 70% max.