Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Já musím dát plné hodnocení. Můj syn Angry Birds miluje, ať v PC nebo si s nimi hraje...A když jsme se dozvěděli, že bude film, odpočítávali jsme dny. Kino bylo plné a i kdyz šlo spíše slyset dětské publikum, zklamaná jsem nebyla. Přesně takový děj jsem ocekavala, jednoduché, pěkná animace, občas jsem se i zasmála. Řekla bych, že je to určeno pro děti a u nich to účel splnilo na 100% :))

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Nemůžu se dočkat dvojky :) Doufám, že bude tak úžasná jako jednička. Asi jsem se vrátila do dětských let...:) Od začátku do konce jsem se nemohla "nabažit" Luxusní animák :)

plakát

Konečně doma (2015) 

Naprosto super :) Já i můj syn jsme z tohoto animáku nadšení :))

plakát

Mimi šéf (2017) 

Včera jsme byli v kině a koukala jsem kolik diváků Mimi šéf přilákal :-) Celou dobu byl slyšet nenucený smích od dětí a bylo to skvělý! Pár scén mi přišlo trošku nelogických ale to nevadí :-) Konec byl předvídatelný ale moc krásný :-) Já se jednoznačně bavila a jak bylo slyšet, nebyla jsem sama. Více takových animáků :-) Jednu hvězdičku si nechávám v rezervě ale opravdu bomba! Doporučuji :)

plakát

Mune - Strážce měsíce (2015) 

Dneska jsme byli v kině, syn chtěl na pohádku. Bohužel nás nenadchla. Pohádka, která měla být ve 3D, neměla žádný efekt...To už jsme se více nasmáli při ukázkách jiných filmů. Příběh byl promyšlen hezky ale animace a celkově mě to nějak nezaujalo. Mého 4.letého syna, bohužel také ne.

plakát

Pan tělocvikář (2007) 

Pan tělocvikář, jeden z nejlepších filmů...Ať si každý říká co chce...Je to super film u kterého se od srdce zasměju:-) Billy Bob Thornton( škola svádění), Seann William Scott ( Velcí bratři) a Susan Sarandon( První nebo druhá) dokážou vytvořit komedii plnou zábavy, pohody i napětí:-)

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Jedním slovem miluju tento film :) Akce, vzrušení, sex-appel, napětí...celou dobu filmu jsem sledovala co bude. Kráááásně jsem si odpočinula, parááááda :)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Škoda, sedmička mě už tak nenadchla...Skončila bych to pátým dílem, ten byl famózní! NA sedmičce se mi maximálně líbilo velkolepé rozloučení s Paulem...Jinak nic moc.

plakát

Škola zlomených srdcí (1994) (seriál) 

Ten jsem zbožňovala:D Judy a Nick, ona velká zpevacka, on boxer a smutný konec. Potom Anita s Drazicem, hajzl se zamiloval do hodne holky. :D Vybavují si i Katarinu, jaká to byla mrcha a potom byla se slusnakem Charliem. Kde jsou ty časy :D