Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Bomba! Takhle u českého filmu jsem se dlouho nepobavila. Skvělé herecké obsazení, hlášky které nenechali nikoho se mračit, krásná příroda. Hned bych se podívala znovu :-)

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Spokojenost! Zábavný animak, který neurazí :) Byli jsme se synem a moc se nám líbil :) Konec, který pohladí na duši snad každého a po příchodu obejme svého mazlíčka :)

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Já musím dát plné hodnocení. Můj syn Angry Birds miluje, ať v PC nebo si s nimi hraje...A když jsme se dozvěděli, že bude film, odpočítávali jsme dny. Kino bylo plné a i kdyz šlo spíše slyset dětské publikum, zklamaná jsem nebyla. Přesně takový děj jsem ocekavala, jednoduché, pěkná animace, občas jsem se i zasmála. Řekla bych, že je to určeno pro děti a u nich to účel splnilo na 100% :))

plakát

Konečně doma (2015) 

Naprosto super :) Já i můj syn jsme z tohoto animáku nadšení :))

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Nemůžu se dočkat dvojky :) Doufám, že bude tak úžasná jako jednička. Asi jsem se vrátila do dětských let...:) Od začátku do konce jsem se nemohla "nabažit" Luxusní animák :)

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Jedním slovem miluju tento film :) Akce, vzrušení, sex-appel, napětí...celou dobu filmu jsem sledovala co bude. Kráááásně jsem si odpočinula, parááááda :)

plakát

Zamilovaná princezna (1993) 

Film,který se mi zaryl do srdíčka. A skladby, které jsou stále oblíbené. Krásná princezna Sofie a hezoun učitel surfu Marko tvoří nádherný film, kde láska dělá mnoho. Všem doporučuji! Není co více dodat,zbožňuju tento film.

plakát

Pan tělocvikář (2007) 

Pan tělocvikář, jeden z nejlepších filmů...Ať si každý říká co chce...Je to super film u kterého se od srdce zasměju:-) Billy Bob Thornton( škola svádění), Seann William Scott ( Velcí bratři) a Susan Sarandon( První nebo druhá) dokážou vytvořit komedii plnou zábavy, pohody i napětí:-)

plakát

Mimi šéf (2017) 

Včera jsme byli v kině a koukala jsem kolik diváků Mimi šéf přilákal :-) Celou dobu byl slyšet nenucený smích od dětí a bylo to skvělý! Pár scén mi přišlo trošku nelogických ale to nevadí :-) Konec byl předvídatelný ale moc krásný :-) Já se jednoznačně bavila a jak bylo slyšet, nebyla jsem sama. Více takových animáků :-) Jednu hvězdičku si nechávám v rezervě ale opravdu bomba! Doporučuji :)

plakát

Trollové (2016) 

Dnes jsem byla se synem v kině a líbilo se :-) Je fakt, že písniček je tam až přehnaně ale jinak super :-) Objetí každou chvíli, barevné vlasy Bridget. Pro rodinu s dětmi, pěkná podívaná.