Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Interstellar: Nolan's Odyssey (2014) (TV film) 

Tohle neni dokument, ale něco jako bulvár na úrovni. Necelá minuta záběru z natáčení, nebo něčeho navíc.. a ten kudrnáč, no hrůza.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Vinikající pokračování s novými skvělími herci ( Scarlett, Mickey, Samuel ). Skvěle jsem se bavil a nemohu si stěžovat. Akorát mě štval ten co promítal.. neuměl to..

plakát

Kick-Ass (2010) 

Tohle sem nečekal. Vyklubala se z toho parádní podívaná. Chloe byla skvělá a mile překvapila.. Nicolas mi strašně připomínal batmana, ale nečekal sem že bude nakopávat gangsterům prdele. Často sem se smál díky originálním hláškám, který často pronášeli Chloe s Nicolasem. Fialová jí slušelá víc!! Nějak sem si na to při tom filmu zvykl :)

plakát

Machete (2010) 

Nejvíc se mi líbil Segal. Ten se sem tak hodí že to neni možný. Tady je to fakt frajer, kterej i v poslední scéně je hustej.Celkově sem od tohodle filmu čekal víc. Víc propracováných postav atd. Někteří herci jsou tam tak jako bonus a jsou tam prakticky k ničemu. Ale v kině sem se bavil. ( škoda že jen s 5 lidma v hledišti ) 60%

plakát

Počátek (2010) 

Originální, ohromující, dokonalé. Vyrazilo mi to dech a to hned v prvních minutách filmu, kdy nás Christopher hodí ihned do rozjetého příběhu a akce. Skvěle promyšleno a do detailu naplánováno. A lepší konec jsme si nemohli přát.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Skvělá atmosféra filmu doprovázená dobrou hudbou. Výprava byla někdy opravdu slast pro oči a celkově byl tento film takovým odpočinutím Ale i přes to všechno oproti jiným dobrodružným filmům byla slabota. Chyběla tam ta pořádná akce které se tento film přiblížil ohodně lépe něž Souboj Titánů. Ale tak to už z těma SUPER filmama bejvá.. Rozhodně lepší než Souboj ale zvyšovat hodnocení ještě nebudu..50%

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Tohle sem opravdu nečekal.. Film mi apsolutně vyrazil dech. Nechybí napětí doprovázené skvělou hudbou. Kamera je často překvapující. K tomu skvělej Dicaprio a zdaleka to neni všechno. Mimochodem až do poslední chvíle sem si nebyl jistej tím kdo říká pravdu a konec mě totálně rozsekal!

plakát

Robin Hood (2010) 

Po shlédnutí Director´s cutu určitě hvězdičku přidám! Ale prozatím sice dlouhý film ale furt mi tam něco chybělo.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Sakra! Tohle mě mrzí! Bylo tam pár pěkných scén, ale film mě do děje nevtáhl a necítil sem se jako v kině, ale jako doma... Tenhle film přitom měl co nabídnou, ale spíše zklamal. 3D v tomto případě k ničemu a akorát mi vadilo. A délka filmu byla absolutně směšná!!! Všechno se seběhlo strašně rychle a jednoduše.. Sam všechny zabil a jako jediný přežil no a ten konec.. Aspoň že tam byla má oblíbená sova ikdyž jen na 3 vteřiy :( Neeson byl v pohodě. Ten se na tu roli hodil. 35%

plakát

Avatar (2009) 

Po shlédnutí prodloužené verze musim konstatovat že tento snímek na mě svojí pestrostí prostředí, skvělími záběry dobrovázející skvělou hudbou opravdu nadchl.