Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (118)

plakát

Halloween II (2009) 

Nevim co napsat. Spíš sklamání než překvapení. :(

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tarantino je zpět a opět nám ukázál že to je pán scénárista a režisér. Ve filmu Skvěle dominuje Christoph Waltz jehož výkon je skvělý a jeho role je podle mě v tomto filmu hlavní!!! ( film jsem shlédl s titulkami a nelituji ( úžasnej Waltz ) )

plakát

Nabít a zabít (2006) 

Pěknej film u kterýho sem se dobře zasmál ( ne záchvaty smýchu!!!!), překvapivý konec... To je asi všechno co k tomuhle filmu můžu říct...

plakát

Lví král (1994) 

Opravdu Nejlepší animovaná pohádka všech dob!!! ( Hans Zimmer právoplatně oceněn Oscarem i Glóbem za hudbu!!!!)

plakát

Avatar (2009) 

Po shlédnutí prodloužené verze musim konstatovat že tento snímek na mě svojí pestrostí prostředí, skvělími záběry dobrovázející skvělou hudbou opravdu nadchl.

plakát

Víkend (2005) (pořad) 

Pěkný výstup POMA :)

plakát

Halloween (2007) 

hudba byla super!!!! Jinak sem se docela bavil az na to jak ke konci porad utikala a on ji chytal a zase utikala nakonec ho odbouchne a mi víme že to neni nic platné . Když ode mě II dostala 3* tak tohle si ty 4* zaslouží !

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Sklamání !!! Takový moc Americký !!! Dávání do držky mimozemšťanům, vlastenecký kecy PREZIDENT VE SŤÍHAČCE BOJUJÍCÍ V ARMÁDĚ !!!!!!!!!!!! :D:D:D prezident by byl nekde v bunkru v jadre!!!!! a prostě takový suchý ja nevim no

plakát

District 9 (2009) 

Originální, super, a asi nejlepší mimozemský film! Už se těšim na to jak za 3 roky přiletí Christopher a pokusí se wikuse vyléčit !!! (District 10)

plakát

Dannyho parťáci (2001) 

Pěkně se na to koukalo. Takovej ten film když si chcete odpočinout. :)