Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (28)

plakát

V pasti (2018) 

Upřímně nerozumím tomu vysokému hodnocení všude kolem. Ve srovnání s knižní předlohou je to naprostá tragédie, většina změn oproti původnímu příběhu je na škodu a naprosto ničí atmosféru. Byť to není špatně natočené, je to pro mě obrovské zklamání.

plakát

Trilobit 2020 (2020) (pořad) odpad!

Tak tohle byl vážení nářez. Pominu obsah a jednotlivá ocenění, na která může mít každý svůj názor. Ovšem to provedení, takhle nějak si představuji, že v Berouně vypadají večerní zábavy, které si organizují senioři v domově důchodců. Vrchol večera přišel po udělení ceny Zlatý citron, když se na pódiu objevily podivné bytosti a za projekce pořadů „oceněných“ moderátorů rukama ve vzduchu mačkaly citrony. To byla zřejmě ukázka rozcvičky, která seniory čeká ráno. V Česku je stále více různých „galavečerů“ a slavnostních předávání cen, ovšem tohle patří mezi ten nejhorší odpad.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Tak tragická adaptace skvělé předlohy se jen tak nevidí, na stupnici od meruňkové marmelády po Jaromíra Jágra uděluji shnilý pařez.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Zápletkou zůstalo daleko za očekáváním, přesto dávám čtyři hvězdy. Důvod? Ryan Raynolds, který táhne veškerou zábavu a jen díky němu to tak nějak celé funguje. Pokud se na film chystáte s dabingem, dvě hvězdy si odečtěte.

plakát

Události Luďka Staňka (2018) (pořad) 

Tady je to celkem jednoduché. Pan Staněk patří mezi komiky/komentátory, které člověk buď miluje, nebo nesnáší. Nic moc mezi není. Jeho humor mi naprosto sedí, jeho názory většinou také, takže za mě 5/5

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

A pak že politika a pohádky k sobě nepatří. Zfilmovaná oslava přátelství Čechů a Slováků, se skřetem nápadně podobným jistému premiérovi, který ve filmu peče (ale ty pekárny už mu nepatří!) chleba s červy a žere mouchy. K tomu Češi mluvící tragickou slovenštinou, Slováci mluvící o něco lepší češtinou, katastrofická animace jednoho draka, o něco lepší, avšak stále špatný druhý… Snad jen ty pasáže s „kresbami z knihy“ byly povedené, ale ty tvoří asi dvě minuty celého filmu. Dal bych jednu hvězdu za odvahu použít dvakrát stejnou scénu s močením do ohně a ani se nenamáhat to nějak maskovat, ale nemohu. Ti, kterým nevadí Kateřina Brožová, si ji tam však mohou domyslet, za ni snižuji na odpad!

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Naprostá hovadina, jinak to ani popsat neumím. Film absolutně postrádá zábavnost seriálu a až na několik světlých momentů se jedná o sprchu vulgarit, nasázených bez ladu a skladu kam se zrovna hodilo, jen aby to udrželo usínajícího diváka ve střehu. Vtipná byly snad role některých politiků (zejména Kalousek, Bartoš) a zcela výjimečně nějaká ta hláška. Většina scénáře je ale jeden velký trapas. Pěkně to tu popsal kolega níže, „Neni to vtipný, jen trefný“ a to jen místy.

plakát

Divoký anděl (1998) (seriál) 

Jedna hvězda za sexy Natalii Oreiro a druhá za znělku, kterou miluju dodnes.

plakát

Pořad (2015) (pořad) 

Nejlepší pořad na Streamu. :)

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) 

Ze začátku doslova trapné, s přibývajícími díly však úroveň stoupá. Já bych Leoše rozhodně neodepisoval, v tuhle chvíli dávám dvě hvězdy, ale vidím tam potenciál :-)