Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Hra o trůny - Vrata (2016) (epizoda) 

Scény křtu nového krále za úprku Yary a Theona + konec dílu jsem si musel pustit vícekrát. To se mi stalo před tím jen jednou, když přišel Oberyn říct Tyrionovi, že bude jeho šampión.

plakát

Pohádka o putování (1982) 

Právě jsem to zhlédl na CS filmu asi po 18 letech. Jako dítko v deseti letech bych tomu určitě dal *****, ale je vidět, že né jen z oblečení jsem vyrostl. Ale koukatelné to bylo, narozdíl od jiného, co jsem v těchto letech žral :)

plakát

Stůj při mně (1986) 

Bomba film. Už jako malému klučinovi, když jsem ho poprvé zřel, vryl se mi velkým způsobem do paměti jako super dobrodružství mých vrstevníků. Min. patnáct let jsme se tak nějak míjeli, než jsem měl tu možnost ho zase vidět a vychutnat si ho taky z jiné stránky, než pouze dobrodružné. Nekompromisně 5 z 5.

plakát

Posel budoucnosti (1997) 

Není to zas až tak strašný. Navíc mám k poště kladný vztah :D

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Pěkná pohádka zasazena do pěkné krajiny. Po dlouhé době, za co stálo jít před víc jak rokem do kina. 5 hvězdiček proto, jelikož nevěřím, že by se podařilo natočit něco podobnýho za dalších 10 let.

plakát

Hrůzná noc 2 (1988) 

Mazec film. Poprvé jsem ho viděl tak v 92 když mi bylo tak 10, a byl jsem z toho unešen. Nikdy nezapomenu na začátek, když si to partička upírů v čele s Reginou (jedině Julie Carmen) nastoupí do výtahu a Charliemu v křesle málem padne brada na zem. K tomu ta hudba, mazec. Pro mě asi nejpůsobivější scena celého filmu. Jinak dobrá hororová komedie která mi nezpusobila noční můry :), jak všechno ostatní. Proto to hodnocení.

plakát

Radio Flyer (1992) 

Zase jeden z dobrých filmů, který by mě bez neustálých opakování na HBO vživotě asi utekl. A byla by to škoda. Krásnej příběh o bratrské lásce a porozumění. U mě osobně zasloužených *****