Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (201)

plakát

Kráska mezi muži (2010) (TV film) 

Bylo to fajn...hlavně Hilary se zasloužila o 3* :P

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Asi u žádného jiného filmu jsem si neřekl tolikrát "What the hell is going on?!"...film jsem určitě nepochopil nebo já prostě nevím, vůbec nevím jaký byl jeho "meaning", nebo o co šlo nebo prostě vůbec nic...doufám, že někdy v budoucnu nastane doba, kdy to pochopím, protože to málo co jsem chápal se mi hrozně líbilo...třeba se do toho věku dostanu a poté se z tohoto stane můj nejoblíbenější film ever nebo já nevím...ale prostě teď mám tak smíšené pocity jako po žádném jiném filmu ještě...Before you choose, everything is possible.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Bezkonkurenčně nejlepší díl celé série...prostě film bez jediné chybičky a vždycky se na něho rád znova a znova podívám :) parádička!

plakát

Leon (1994) 

Já nějak nevím...nevím co si o tom filmu myslet...jestli se mi to líbilo nebo ne...mám z toho hrozně smíšené pocity...

plakát

Patrola (2012) 

Jedeš v autě, sedíš se svým parťákem, povídáte si o jednom dávném trapasu a strašně se tomu oba smějete, je jeden z dalších krásných dnů v LA...a za pár hodin, jste mrtví...takový neobvyklý film o policajtech.

plakát

Na divoké vlně (2012) 

Přestože jsem vnitrozemská suchozemská krysa tak miluju moře a surfování a mám k oběma věcem neskutečný obdiv. Nevím kdy mě ta moje posedlost surfováním popadla, ale vím, že pokud to někdy nezkusím, neumřu jako šťastný člověk. Po celou dobu filmu jsem měl v srdci takový zvláštní pocit radosti, který mě u filmů moc často nepotkává...neumím si to vysvětlit, prostě mě to hrozně chytlo a byl to prostě opravdu skvělý film...a navíc podle skutečné události, což určitě přidává na respektu, který k celé této události mám...skvělý zážitek toto prostě...ale myslím, že chápu ty lidi, kterým se film zas až tak nelíbil...není to pro každého...né každý se narodil z vody xD (já sice asi taky ne, ale nějakou část jsem tam asi mít musel...doufám xD)

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Vlastně první film o zombie apokalypse, kde to všecko dopadlo dobře pro lidi! Láska je prostě všelék a mě se tento film líbil, byl vtipný a to, že použili písničku od Guns N Roses - Patience mi udělalo jen neskutečnou radost! xD.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Ne...ne...ne...nelíbí se mi to...asi trpím "knižní deformací" a nebo naopak "knižním otevřením očí", ale seriál se mi vůbec nelíbí...představoval jsem si to všechno úplně jinak a hned první minuty mi moje iluze vzaly...možná jsem až moc kritický, ale kdyby se tento seriál jmenoval jinak, měl jiné postavy a nebo prostě kdybych to nečetl, tak by to mohl být i jeden z mých "top"...ale takhle to prostě nejde...dám mu sice ještě šanci, ale myslím, že s ní nenaloží moc dobře...škoda.

plakát

Ruby Sparks (2012) 

Bože jak mě naštval ten konec...kdyby to skončilo v okamžiku, kdy dal knihu svému psychiatrovi tak by to bylo za 4*...nu co se dá dělat, asi si mysleli, že lidi raději "happy endingy".

plakát

Putování s dinosaury - Balada o Alosaurovi (2000) (TV film) 

Jako malý jsem dinosauří fanatické období (to mělo asi hodně lidí xD ale já už si plánoval i jak budu paleantolog a všecko...) a tento snímek byl pro mě něco jako dar z nebes...mám dojem, že jsem na konci i brečel xD