Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Pohádka

Recenze (30)

plakát

Koruna - Sleep, Dearie Sleep (2023) (epizoda) 

Skvělé zakončení jednoho z nejlepších seriálů. Doufám, že nikoho nenapadne točit pokračování. Výborný casting, tedy až na prince Harryho...

plakát

Srdcerváči (2022) (seriál) 

Doporučuji všem homofobům jako terapii, neboť po zhlédnutí tohoto díla se i nejzatvrzelejší "gaybijci" alespoň s průměrným intelektem nad sebou musí nutně zamyslet... Seriál s pozitivní atmosférou, skvělým obsazením a výbornými hereckými výkony.

plakát

Star Trek: Picard - Season 3 (2023) (série) 

Poslední (?) návrat Nové generace ve velkém stylu. Přesně takhle jsem si představoval rozlučku Picardovy posádky. Star Trek naplňující sny každého fanouška TNG. Jasně, nějaké mouchy by se našly, ale za mě dávám 5 hvězd bez jakékoliv diskuze.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Naprostý odklon od světa, ve kterém se Bond v minulých dekádách pohyboval. Zbytečně dlouhé, lacině romantické a závěr? Je čas zemřít...

plakát

Ad Astra (2019) 

Cinema City Chodov 26.9.2019

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Dech beroucí film se strhující rekonstrukcí vystoupení rockové skupiny Queen na koncertu Live Aid 1985. Pro fanoušky Freddie Mercuryho povinnost. Pro mě osobně nejlepší filmový/hudební zážitek roku 2018.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

George Lucas byl (je) bůh. Jeho trilogie z přelomu tisíciletí je v porovnání s posledním Star Wars filmem skvěle odvedeným řemeslem. Poslední z Jediů je nebetyčná nuda s naprosto neoriginálním dějem.