Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (760)

plakát

A co Bob? (1991) 

Velmi vydařená, inteligentní a hlavně vtipná komedie, která si na nic nehraje. Bill Murray ztvárňuje schizouše Boba naprosto skvěle a v konfrontaci s Dr. Marvinem vytváří zabíjející kombinaci. Jen škoda, že Gil to nepřežila... :) Nebo jo? safriš, teď nevím...

plakát

Agent Orange (2004) 

Ta holka je.. ehm, moc pěkná. Ale jinak jsem to zrovna nepobral, asi mi chybí nějaké životní zkušenosti :)

plakát

Agora (2009) 

Naprosto komplexní dílo. Amenábar si Hlasem moře nasadil laťku strašně vysoko a ačkoli Agora je z úplně jiného soudku, podařilo se mu ji minimálně vyrovnat. Záběry z kosmu v kontextu s dějem, mimochodem i z historického pohledu velmi vkusně zpracovaným, filmu dodávají dost transcendentální nádech... Zoom z orbitu Země až do Alexandrijské knihovny mě totálně odrovnal, ...stejně jako závěrečná scéna s několika retrospektivními záběry, které fungují stokrát lépe než devadesát procent romantických filmů, co jsem kdy viděl. Jediné negativum tak spatřuji v lehké počáteční nevýraznosti některých postav, ale nakonec se v tom dá zorientovat víc než dobře. Amenábar se dotknul Slunce a zároveň se neuchýlil k mainstreemu, takže dobře vás, kdož jste TO nedocenili!

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

If you type Google into Google, you might break the internet.

plakát

Akira (1988) 

S přimhouřením oka ke složitosti děje a množství postav, se zde střetává geniální forma s opravdu skvělým obsahem. Zaručeně úchvatná podívaná nejen pro fanoušky anime.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

"The truth is out there."

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Žádný kiks to není, ale sláva taky ne. Příběh je tuctový, tempo pomalé, kouzlo pominulé a z Akt, jež kdysi bývala X, se stala jen vyčpělá snaha o "not giving up".

plakát

Akta X - Úvod (1993) (epizoda) 

Jakto, že jim zazvonil telefon, když nešel proud?! :)

plakát

Akvabely (2007) 

Skoro jak z jiné planety. Nemám co vytknout.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Gladiátor se spoustě lidí nelíbil, Trója se zase někomu zdála "divná", a sotva to někdo uchopí a pojme jinak, opět se po tom šlape.