Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (119)

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Co dodat, prostě Jim Carrey nikdy nezklame. Zde měl tolik prostoru pro své grimasy, že prostě muselo vzniknout něco takového. Nejvíce mě ale dostala scéna zhruba na 58 minutě filmu. "Crr, poločas!"

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Postavy, které chrlí jeden fór za druhým, opravdu vtipné scény. Seriál nejen pro ty co rozumí PC. Paráda!

plakát

Alibi na klíč (2017) 

GENIALNI uz dlouho jsem se u filmu tak nenasmala!

plakát

Almost Adults (2016) 

Za me naprosto skvely film. Humor, oddech a originalita. Pardon ale konecne film, ktery neni klasickym. Tohle je love story, ale jina love story mezi dvema prateli. Vztah je vztah a nemusi byt milostny. I pratele se hadaji, rozchazeji a davaji opet dohromady. Tohle je svezi pohled na tuto problematiku. Neresi se tady zbytecne orietace, ale fakt, ze ji to nerekla. Svet kde byt queer se proste neresi a je konecne bran jako norma. Uz se nemusime divat na rodice co "to neschvaluji" nebo "milostne trojuhelniky" kdy zena prebere zenu muzi. Plus Elise a Natasha jsou jednoduse k sezrani, hlavne tim jake jsou. Snaha delat vse na 100% se jednoduse musi ocenit. Pokud vezmeme v potaz ze film byl natoceny behem nekolika dni za velmi omezeneho rozpoctu tak svou kvalitou opravdu presahuje sve meze. Vtipy jsou dle meho nazoru dokonale. Film je vysledek snahy uzasne skupiny lidi, kteri chteji neco dokazat a o to tady jde. Hodnotim celkove film, jeho myslenku a cele pozadi pribehu, takze za me rozhodne 5*.

plakát

Avatar (2009) 

01:17 Pokud by se mě někdo před pěti hodinami zeptal, zda bych a jestli vůbec bych šla na Avatar, nevěděla bych co odpovědět, tedy rozhodně by mě nenapadlo, že na to půjdu ani ne za dvě hodiny. Napadlo to segru, hned šla hledat lístky na večer, vyprodáno. Skoukla všechny vysílací časy a nenašla jediný volný místo, zkoušela to a nakonec dvě volný našla. Vlak nám jel za 20 minut. Stihli jsme ho jen tak tak. V Ostravě jsme z něj vyběhli ale i tak nám tramvaj ujela asi o minutu. Myslela jsem že segru zabiju, rozloučila jsem se s lístkama. Přijela další, když dojela k Futuru vyrazili jsme co nám nohy stačily. Vysílalo se v 21:00 a lístky se musely vyzvednout půl hodiny před představením. Přiběhli jsme v 20:29. U Avatara blikal nápis vyprodáno, opět jsem se loučila s lístky. Prodrali jsme se k pultu a zaplatili. Teprve až když jsem je držela v ruce tak jsem uvěřila že je mám. Hned od začátku filmu jsem seděla zařezaná v křesle, stejně jako týpci vedle mě, ostatně jako celé kino. Přestal šustět popcorn a všichni jen čučeli na plátno. Nápad, děj, efekty, postavy navíc všechno zabaleno do 3D a dokreslené hudbou. Žádné křečovitě umělé scény, přehršel lásky nebo trapný happyend. Namísto toho úžasný film s dokonalým otevřeným koncem. Nikdo ani nedýchal když naskočili titulky. Nevím co bych k tomu řekla, jen asi že celou cestu domů ve vlaku jsem prodiskutovali na téma Avatar. Jsou typy filmů na který se člověk těší a pak jej zklamou, potom na který se moc netěší a pak jej nadchnou, na který se těší a pak je nadchnou a nebo nejvzácnější úkaz na který se člověk těší a pak ještě předčí jejich očekávání. Takových je málo, aspoň který znám a Avatar do nich ode dneška patří. Pokud váháte, zda do kina (snad to stihnete) jít nebo ne, jděte, fakt to stojí za to!

plakát

Baba na zabití (2003) 

Ze začátku to vypadalo nudně, ale postupem času jsem se bavila a čekala jak "tohle" dopadne. Konec mě vskutku pobavil ;) až mi Drew a Bena bylo líto.

plakát

Bláznivá dovolená v Evropě (1985) 

Tak tuto záležitost jsem vskutku nepochopila, prostě jsem zastánce krásného českého humoru, tedy především inteligentního.

plakát

Blood+ (2005) (seriál) 

První Anime co jsem kdy viděla a líbilo jsem mi natolik, že jsem všech 50 dílů shlédla za necelé tři dny. Malá holčička, která postupem času zjišťuje, kdo vlastně je a co jí čeká...

plakát

Bratři Bloomovi (2008) 

Velice zamotaný děj, chvílemi jsem se ztrácela. Doteď nevím zda jsem to pochopila úplně správně... ale každopádně zajímavý konec.

plakát

Carmilla (2014) (seriál) 

Parta lidí se rozhodla natočit seriál. To co vzniklo však není JEN seriál, ale něco daleko důležitějšího - myšlenka. To teď ale nechme stranou. Seriál jako takový se odehrává v jedné místnosti před stabilní kamerou. Ou shit, řekl by si jeden. Ovšem scénář a herci dokázali i s jednou kamerou natočit perfektní věc. Hromada nenápadných gagů a cílené detaily. Veronika Mars, Simone de Beauvoir, případně věta co jen tak padne v průběhu "Love doesn't mean the same thing to everyone." Kouzelný modrý hrnek Doctora Who, který se táhne skrze všechny tři série společně s cedulí "This is a good sign". Každá postava má něco do sebe. Perry je lehkou kopií Moniky z přátel :D Navíc, geniální využití výšky Sharon Belle, tomu se nejde nesmát. Občas na záběru něco upadne, jako klika u dveří, nebo se hercům povolí mikrofon, tu a tam před kamerou proletí moucha, nebo rovnou vypadne proud. Se vším se dá pracovat. Jednoduše i s malým rozpočtem se dá udělat něco velkého. Stačí dbát na detaily a najít lidi, kterým záleží na tom, co dělají a vědí proč to dělají. Nemůžu jinak než 5* a doufat, že se seriál dostane k co největšímu počtu lidí.