Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (328)

plakát

Kameňák 2 (2004) 

O něco horší než první díl, stále o tom samém. Přesto jsem se nenudil.

plakát

Kill Bill 2 (2004) odpad!

Nemá cenu se rozčilovat. Třešnička na dortu, Sin City, má teprve přijít...

plakát

Kinsey (2004) 

Skvělý Liam Neeson coby "ProK" ve VELMI otevřeném filmu, což se mi moc líbilo. Měl bych se podívat do encyklopedie, co to vlastně jsou ty žlabatky, které dr. Kinseyho neproslavily... (?)

plakát

Lovci pokladů (2004) 

Já jsem se u tohohle filmu docela pobavil. Nepopírám, že jde o hodně nenáročnou zábavu s tisíckrát omílanou zápletkou, ale co na tom? Jinak souhlasím, že Diane Kruger v tomto filmu nepředvedla příliš kvalitní výkon.

plakát

Miluj mě, prosím (2004) 

Tenhle film musel vzniknout tak, že scénárista jednotlivé obrazy naházel do klobouku, z kterého pak režisér náhodně tahal - a v tomto pořadí je poskládal do filmu. Tento děj dostat na papíře, nepoznal bych, kde je konec...

plakát

Na dotek (2004) 

Nemůžu říct, že bych tento film celý pochopil. Možná za pár let, možná mi tento žánr prostě nesedí. Je to však velmi zručně natočené. Z herců byl nepřesvědčivější Clive Owen, Jude Law mě příliš neoslovil, nicméně jeho postava byla herecky náročnější. S hodnocením Natalie Portman a Julie Roberts jsem měl u tohoto filmu podobný problém jako uživatel Rob Roy...

plakát

Pánská jízda (2004) 

Nepříliš pozitivní zážitek z kina. Humor v zanedbatelné míře. I když to je hlavně konverzačka, při této příležitosti jsem poprvé u filmu hodně postrádal výpravu.

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

V jedničce byla aspoň trochu zajímavá zápletka, tohle je jeden velký masakr od začátku až do konce. Přesto se mi akční scény zdály povedené, má to spád a nenudí to. Oproti jedničce neméně skvělá akční jízda, ale celkově slabší film.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Dojem po zhlédnutí v kině: zase nic převratnýho. Já nevím, jaké měl tento film poslání, ale ať bylo jakékoli, tak se mi vyhnulo.

plakát

Snowboarďáci (2004) 

Na tohle jsem šel do kina absolutně bez nějakého očekávání. Bylo to teda už nějaký čas od premiéry, znal jsem jen ohlasy z mého okolí. ALE byl jsem více než příjemně překvapen! Je to zábava, dějově je to slušné a nejvíce mě pobavil Michal Novotný.