Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (48)

plakát

Dagon (2001) 

Skvělá atmosféra. Přístavní městečko jakoby vypadlo z mých představ (stejně jako Raquel Meroño) a první půle je imho to nejlepší co lze u Lovecraftovskych adaptací dostat. Pro mě zatím (bohužel) nejlepší film podle oblíbeného spisovatele.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Proc davam 5*? Prvni dil mi nic nerekl, druhy trochu vic a pak si me to podmanilo. Zacal jsem kazdy charakter milovat a hrozne me zajimalo co se s nimi bude dit dal. a skonci to samozrejme v nejlepsim... velka skoda! Za tohle bych podepsal i petici...

plakát

Serenity (2005) 

Povinnost pro fanousky serialu, prijemne nadprumerne sci-fi pro ty co ne. Paradni charaktery, dobry triky a slapajici pribeh. Nemam co vytknout.. jedno z tech prijemnych prekvapeni.

plakát

Predátoři (2010) 

Dobre udelane, ja se bavil ale opet... nic vic to v cloveku nezanecha... skonci to, clovek vypne titulky a jde delat neco jineho...

plakát

Solomon Kane (2009) 

Pekne udelany. Vašut potesi. Nemam co bych vytknul, jenze taky nemam co bych vyzdvihl. Ve filmu neni zadny poradny silny moment, tak nejak se vlece aniz by cokoliv s divakem delal. Skonci to a nic to nezanecha.

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Od zacatku film nabira skvelou atmosferu a vyvstava spousta otazek. Nebyt priserneho hollywoodskeho konce, sel bych vic. Ale tohle je presne jeden z tech filmu co ma potencial, ale ZABIJE ho konec.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

K tomu staci rict asi jedno. Cele se to odehrava v rakvi a ja se ani chvili nenudil. Tohle dokazat asi neni jen tak. Skvely.