Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (184)

plakát

All Hallows' Eve (2013) 

Horor z roku 2013 natočený v old schoolovým stylu osmdesátek. Pro mě příjemné překvapení. Klaun byl skvělý!

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Jediné co mě drželo abych u toho filmu neusnul byla výborná hudba od Daft Punk. Tleskám hoši za super nabušenej hudební výkon a zdatně hudbě sekundovala i sexy Olivia Wilde. Dalším plusem bylo, že se mi chtělo od 30té minuty na záchod tak mě to drželo při životě a raději jsem nezamhouřil oko:) Světelné efekty ala Stars Wars. Ještě určitě za zmínku stojí hláškující Jeff Bridges, ale jeho klonovaný gjůmak dvojče bez života. Jestli se připravuje v budoucnu omladit nebo dokonce oživit herce digitálně je to sice zase blíže, ale ještě to chvilku potrvá, nemaj na to totiž ještě koule:)

plakát

Italský hřebec (1970) odpad!

Filmu by seděl spíše název Beaver. Stallone je tady tvrdej skoro jako v Rambovi:))

plakát

Jume džúja (2006) 

Deset příběhů od různých režisérů a od průměru se vymykaly celkem tři. Šestý (*****), sedmý (****) a poslední desátý (*****).

plakát

The Collector (2009) 

Film s absolutně stupidním dějem, který postrádal logiku. Vrah musel být rychlejší než superman, jelikož nástrahy byly vytvořeny takovou rychlostí, že by musel umět létat. A že by je vytvořil před příchodem hlavního hrdiny? možné to je, ale i tak, při pokládání některých věcí by mu to uskříplo prdel:) Vrah byl tak natvrdlej, že nedokázal 3x po sobě pochopit, že jeden stejný schod vrže, tak na něj pořád stoupal. To jsem už vyprsknul. Plusové jsou určitě způsoby zabíjení, rejža opravdu nešetřil krví, střevama a masem. Nejlepší scéna asi pád do velkých pastí na medvědy. Na konci bylo vidět, že scénárista už opravdu tápal a nevěděl jak to trápení ukončit. Co je dalším menším plusem byla atmosféra, která držela film v oblasti průměru. Beru že to nízkorozpočťák, ale...

plakát

Pach krve 3 (2009) 

Nejsbalší článek série Wrong Turn. Už při zkoumání jména režiséra jsem byl na rozpacích a v ústech jsem nemohl mít nic jiného než WTF?... Ale naštěstí to zas takový průser nebyl. ve filmu se střídaly lepší momenty s horšími, hlavně triková část byla jak den a noc, hlavně krájení lidí na části bylo uděláno velmi lacině až k smíchu a lehčí zklamání mi přineslo i skromné obsazení deformáků (1 + malej bonus je pro mě málo). Mohlo to být horší, ale plně doufám, že pokud budou dále ždímat tuhle sérii, že si to vezme do rukou někdo zručnější a né rejža Kyklopa....50%

plakát

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009) 

Jedna hvězda za tělo Megan Fox, jedna hvězda za líbací scénku s Amandou Seyfried a jednu hvězdu za film samotný. 3 hvězdy a to mám dobrou náladu.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Nejlepší horor tohoto roku. Co si ostatní scénáristé a režiséři schovávají na konec Raimi tahá z rukávu po celý film. Atmosféra silně mrazí, babička silně slintá a sliz teče proudem. Komediální chvilky trefně odlehčují situaci a připravují diváka na další mrazivou podívanou. Raimi navázal na jeho dřívější horory a jasně všem ukázal, že se dá natočit něco originálního, bez pomoci remaku. P.S. Nikdy nechci pracovat v bankovní sféře.

plakát

Nevyhrožuj (1996) 

Jedna hvězda za old school, druhá hvězda za přitroublou Wayansovic rodinku, někde se začít musí:-D