Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (195)

plakát

Sinister (2012) 

Nechápu konec...absolutně pokazil film.

plakát

Crows Zero (2007) 

Dragoni to vystihl přesně :-)

plakát

Swiri (1999) 

Ze začátku mi to přišlo jako takový laciný akční film, ale jakmile jsem se začal potápět do děje, tak se mi to začalo čím dál víc líbit a nakonec jsem z toho docela dost unešený...Jen škoda, že celý film, hlavně ke konci se nese, ve smutném duchu...vlastně celá ta skutečnost kolem severní a jižní Koreje a všechno kolem...Je to docela dost smutné, jak to ty dvě země mají...nicméně krásný film...

plakát

Dalkomhan insaeng (2005) 

Moc hezký film ! Poutavý děj, plný akce a napětí...zvratů a hlavně potyček.... Super hudba. Čekal jsem dobrý film a dočkal jsem se moc ! dobrého filmu, to se tak často nestává. Protože, když člověk čeká dobrý film, bývá pak zklamaný, že tak dobrý nebyl...o to větší je radost, když je lepší, než čekal...Ať žije Korea s nejlepšími filmy na světě !!!

plakát

Viděl jsem ďábla (2010) 

Velice brutální film, který je překvapivě velice ! zaujal...byl to prostě masakr k sežrání, nevím čím to, že se mi vůbec líbil takový styl film a ještě víc se divím, že to pro mě byla prostě pecka - strašně poutavý kousek !

plakát

Muž odnikud (2010) 

Velice poutavý film ! Bylo tam hodně krve, celé potoky...a i přesto tento film působí slušným dojmem, nechápu to...skvělý film !

plakát

Maljukgeori janhoksa (2004) 

Po dlouhé době jsem opět viděl korejský film...a opět nezklamal. Jižní Korea prostě filmy dělat umí. Příjemný děj, hudba, herci...Velice příjemný film.

plakát

Ip Man (2008) 

Krásný filmy, který si zaslouží uznání. Mnohdy málo znatelná ( podbarvená ) hudba působí velice krásně a má svůj velký význam... Film je skvělý… stejně jako ostatní dva tituly...