Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (172)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Myslela jsem, že zvládnu hodně věcí, ale tohle ne. Dala jsem 5 minut a pak jsem to musela přepnout. Můj soukromý odhad je, že součet hodnot IQ všech soutěžících je menší než hodnota IQ průměrného tapíra.

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) 

Originální Wipeout miluju, ale co bylo jako tohle??? Líp než Zeck bych to asi nevyjádřila: "polovinu stopáže věnuje Kramárovi, který se slimáčím tempem sere dráhou půlhodiny, vy přitom nepříjdete ani o vteřinu jeho trapnost". A hlavně, kam se hrabe Bouček s tou slovenou na moderátorské duo Johnů! A tak trochu se bojím, že bude hůř...

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Už několik filmů nemůžu přijít na chuť Sethu Rogenovi... Není mi sympatický a proto se mu těžko fandí jakože klaďasovi. V tomhle filmu mu ještě ke všemu "slouží" o hodně sympatičtější a vtipnější Kató (ty žlutá vopice :))). A co čert nechtěl, proti Rogenovi stojí ,dle mého názoru, nejsympatičtější záporák za posledních hodně let, Christoph Waltz. Takže ať se na mě Rogen nezlobí, ale v tomhle filmu pro mě rozhodně nebyl hlavním hrdinou. Do dvojky navrhuju spolupráci pánů Kató a Chud-nof-sky :)) Jinak k filmu. Spousta technických vyfikundací a vehementů mě dostanou vždycky, dobrý fórky a elegantní pointa. Zelený sršeň bodnul téměř do černého! PS: I já se musím přidat k názoru, že jestli je něco na tomhle filmu 3D, tak akorát titulky. :(

plakát

50/50 (2011) 

Nedokázala jsem si "užívat" ten film tak, jak bych asi podle jeho hodnocení měla, protože jsme si tím doma prošli, takže mi to akorát evokovalo staré časy a já vlastně celou dobu jenom čekala, kterých těch 50% to vyhraje..

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Od odpadu zachránilo tohle "veledílo" báječná Zuzana Norisová!

plakát

Hledá se táta a máma (2010) (pořad) 

Díky tomuhle pořadu jsme s kamarádkami zavedly pravidelné čtvrteční večery s lahví vína. Tenhle pořad by se měl promítat na katedře psychologie, protože jsou tady snad všechny osobnostní typy se všema možnýma odchylkama :)) Čím strojenější situace, tím vtipnější, takže si otevřete lahev a bavte se!

plakát

Insidious (2010) 

První polovina super!!! Mělo to našlápnuto na výbornej horor, kde tvůrci pochopili, že ukázat méně, znamená bát se více. Jenže... u druhé poloviny si říkáte: "Hmm, takže to zase nepochopili." Druhá půlka filmu to totálně zabila. Jinak myšlenka byla více než dobrá. Celkově patří Insidious k lepšímu průměru.

plakát

Jackass 3 (2010) 

Já tomu nerozumím, já dělám do včel...

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Ze začátku jsem si myslela, že jako vím přesně, o co půjde. V půlce jsem si byla jistá: no jasně, oni chtěj, abych si myslela tohle, ale já přesně vím, že to bude jinak, pár minut před koncem už jsem nevěděla, ani jak se jmenuju a u závěrečných titulků: "wow.." Temná hudba výborně dokresluje děsivou atmosféru. Doporučuju po filmu zajít na dvojku vína a doprobrat to.. :)

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Nenechte se zmást. Ačkoliv se tento film jmenuje Sex ve městě 2, nemá s naším milovaným seriálem absolutně nic společného!!! I když se nás snaží oslnit a zaslepit veškerým tím třpytem, leskem a luxusem, je nad horké arabské slunce jasné, že tohle nemohlo vyjít. Sex and the city = New York! Kam se vydají příště? Na Bali? Carrie a spol. patří jednou pro vždy do ulic velkoměsta, do města, které nikdy nespí. Tak se je prosím nesnažte přesazovat jinam. PS: Ta jedna hvězda je za australské ragbisty, kteří tam sice působili jako pěst na oko, ale já zrovna tomuhle sportu fandím :)