Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Výbornej odpočinkovej akčňák. Hlášky, akce, (tehdy) moc pěkná Halle Berry, Williž má ještě trochu vlasů a Wayans ještě není trapnej jako v jeho dalších filmech. Navíc A i ta první, "sprostá" verze českýho dabingu s Pavlem Soukupem se povedla. Jen je potřeba, při sledování v bedně, dát bacha, protože TV zHovna si z nepochopitelnýho důvodu neodpustila předabování, čímž celej film totálně zkurvila.

G:MT Greenwich Mean Time

G:MT Greenwich Mean Time (1999)

Tenhle film jsem viděl už asi 10x a rád se k němu zase vrátím, až na to budu mít náladu. Skvělá muzika, neokoukaní herci, příběh, podle mně prostě perfektně vyvážená záležitost.

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Je jen málo filmů, který jsou na 10 hvězd z pěti. A tohle je jeden z nich. A nejen kvůli nádherný Claudii.

Maska

Maska (1994)

Odpočinková sranda, na kterou se dycky rád kouknu. Akorát teda s dabingem Bohdana Tůmy. Později to Dejdar namluvil jak Bárta Simpsona, což mi fakt vůbec nesedí a radši se na tuhle verzi nekoukám (když to jde náhodou v bedně).

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tak tady není co řešit. Plnej počet. Za všechno, co v tom filmu je. Ať si žvaní kdo chce co chce, mě jsou ty kecy u prdele.

Interstellar

Interstellar (2014)

Pecka! Pecka jak kráva! Včetně skvělý Zimmerovy muziky. Kašlu na to, jestli v tom někdo vidí něco prvoplánovýho. Kašlu na to jestli v tom někdo vidí nějaký citování jinejch filmů a kašlu na to, jestli je to technicky takový nebo makový nebo jestli si střihač zrovna šňupnul něco tvrdšího než prášek do pečiva. Nolani to prostě uměj a jejich filmy jsou prostě bomby. Stačí se podívat do jejich režijní a scénáristický filmografie a je to každýmu jasný. A komu to jasný není, asi moc čuměl na Večerníčka. Navíc filmy jsou tu v první řadě k tomu, aby člověka pobavily a ne aby nad nima mudroval dvě hodiny a stejně nakonec vymyslel šestibokej prd nastojato. Důležitej je jen ten pocit z filmu po jeho skončení. Bez dlouhýho přemejšlení. Jen ten pocit. Ten dojezd ...