Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (964)

plakát

Temné stíny (2012) 

A nakonec jo! Za podivnost "skorofinální" scény, která mi přišla rozklížená dějově i herecky (speciálně Míša Pepřívá vyhlížela zombicky) je to jen na tři hvězdičky... ale po Nechutném Holiči je tohle v podstatě velmi milá zábava s poměrně velkým gejzírem nápadů a vtípků, byť mimo jiné musel zabít i ty unshaved people! :)

plakát

Total Recall (2012) 

Někdy se vyplatí věřit, či lépe, důvěřovat hodnocení na CSFD! Promarněná šance, která má v podstatě fungující příběh ve velice atraktivním balení... ovšem drcený na marťanský prach zoufale nesmyslnými a nelogickými detaily v příběhu! Škoda.

plakát

Templář (2011) 

Tak Drahá... Bylo to díky naprosto beskrupulózní dementně pojaté a zoufale zpracované (romantické?!?) linii s postavou záhadně vymydlené a učesané Isabel Cornhill pouze na tři hvězdičky! Ale s ohledem na vyjímečně "dokumentární" středověký počin, provedl jsem jsem "spectacor´s cut" (všem doporučuji trvá cca 107 min), který je kromě poslední scény loučení u hradu romantického humusu prost! Tedy můžeme tento kousek považovat za poctivý čtyřhvězdičkový krvavý steak! Zvláště, když už víme, kde nehrál Bran Cox, že Drahá? :) Té řezničiny tam bylo skutečně krutě dosti! A jestli tam mluvili maďarsky, nebo kroutili dějinami? Kdo by u toho měl čas myslet na drobnosti?!? :)

plakát

Hvězda padá vzhůru (1974) 

Pro pacifistu a ochránce lidských práv... v podstatě taky povinnost! :)

plakát

Kronika mutantů (2008) 

Přes drobné vady na kráse, tedy spíše na logičnosti scénáře, nemohu jít pod čtyři hvězdy a litovat, že jsem tohle neviděl v kině!!! Filtry, parní stroje... Takový Karel Zeman po 40. letech! Barevnější a krvavější! Okamžitě natočit jako velkofilm! Přepsat (decentně) scénář, přitlačit na tricích, více efetktních (přiznávám, hlavně tedy zpomalovaček) záběrů a do hlavní role Brad Pitt a je to!!! ;-)

plakát

Hairspray (2007) 

Děti jsou tak milé, že jsem při ranním hlídání minulou sobotu vydržel při té činnosti souběžně sledovat přehuleně barevný film s několika známýni hereckými postavami, zbytečně tlustými hlavními postavami a mimózními představmi, že světu tlustých a barevných patří ty "roky, co začínají šestkou" i další léta potom... No, vlastně nakonec on ten film nám ukazuje pravdu!!! Pomóóóc!!! Populace tloustne a kultůry se nám mísí se vším dobrým i zlým, co to přináší... Tak že by vlastně hraný dokument?!? Travolta v roli matky byl nechutný, důvod proč ho tam tak obsadili nechápu, ale je fakt, že bez toho by ten guláš asi nebyl "to pravé", neb práva homosexuálů v letech, které začínají šestkou byly ještě trochu sci - fi... :)

plakát

Poslední noc Marie Stuartovny (1981) (TV film) 

Říkám si, že jsou filmy, které jsem jako dítě vidět nemusel! Tehdy ještě byla méně drsná doba a poslední noc Marie Stuartovny byla zhruba stejně děsivě dlouhá jako malé něžné kuře!

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Tak teda nepamatuji, kdy jsem viděl naposledy parodii, která by fungovala po celou dobu, v detailech i v celku! Mazec!!! Dobře zahrané, dobře naročené a skvěle napsané!!!! Super pozitivní překvapení!!! :)