Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Pacifik

Pacifik (2010)

Tam, kde Bratrstvo naťukávalo, tady se naturalisticky čvachtalo. Děsivý námět války je zpracován z knih a propojen dokonale. Dívalo se na to s bolestí i obdivem, jak to autoři zvládli. Válka je děsivá, děsivá věc, kdy se politika velkých rozleje do krvavých ran malých... Nejsou hodní a zlí, jsou strany, propagandy...

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Byly doby, kdy jsem Simpsny žral! Šumící ojeté VHSky o tom mohou v obýváku mluvit, kdyby mluvit uměly... Mr. Burns a děda Simpson v dílu "Hellfish" a "Homer horolezcem" jsou vrcholy televizní zábavy, které mi přinesl tento mile nažloutlý seriál! :)

Krkonošské pohádky

Krkonošské pohádky (1974)

Nehodnotím to z denšního úhlu pohledu. Ano. Možná bych mohl vytvořit nějaký vtipnější komentář... ale já to už ani dlouho neviděl a tak si můžu ponechat vzpomínku, jak jsme se těšili na další večerníček... :) I když co je jisté - postava Hajného byla excelentní kreací pana Řehoře!!!! :-D :-D

Radovanovy radovánky

Radovanovy radovánky (1989)

Hard core! :) Radovanův přístup mi párkrát v temných dobách pomohl přežít... ;-)

Říkání o víle Amálce

Říkání o víle Amálce (1975)

Už je vše v pořádku a já vlastním toto zásadní DVD!! Nápad obsadit jako vyprávěče Jiřího Hrzána je prostě geniální!!!

Arabela

Arabela (1980)

Asi bych se na Arabelu mohl kouknout dospělejšíma očima teřeba i hvězdičku ubrat... ale proč?! Už jen za mistra Pimperiho a jeho sousoší "Muž slinící si prst a jeho přátelé" a zpívající duo Menšík - Hrzán inside!!! :-D :) A mnohem mnohem více!!! :)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Neměl jsem se začít asi dívat na tu třetí sérii! :) Každopádně děkuji lidem, kteří jsou tak hodní, že si seriál nahráli a my se díky nim mohli dívat v kuse jeden díl za druhým! :) Jak se poslední leta nedívám na televizi, tak tenhle seriál byl po dvě série naprosto zvrhlá megazábavná šílenost! Postavy nejsou lidé, s nimiž bych se ve světonázoru zvlášť ztotožňoval a opíjí se a spoušťejí více, než mi přijde zdrávo, ale ty vtípky, které tam útočí jsou brutální, takže lhát, že jsem se chvílemi neválel smíchy po zemi i ve více místnostech by bylo pokrytecké!! :) Chce se mi tady tak vypsat aspoň pár gagů... ale ne!! Jsou jejich! :)