Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (2 531)

plakát

Future Man - The Outlaw Wild Sam (2020) (epizoda) 

Když už si myslíte, že to nemůže být šílenější objeví se časem cestující Usáma Bin Ládin, který nevěří v Boha, je tolerantní ke gayům a dělá fantastický čaj. Do toho se časoprostor pomalu hroutí sám do sebe. Geniální!

plakát

Ztraceni ve vesmíru - Dopad (2018) (epizoda) 

Fantastická výprava, sympatické postavy. Sice je to jedno z těch deus ex machina vyprávění bez zásadnější pointy, ale jako oddechovka supr.

plakát

Prezident v pořadí - Pilotní díl (2016) (epizoda) 

Takhle to dopadá když váš svět nemá drsného Jacka Bauera, ale fešnou Maggie Q. Vybuchne celá vláda, ale aspoň jí to v tom popelu ze zbytku Kapitolu sluší. Kiefer je jako mírumilovný prezident trochu divný, ale čas od času z něj vykoukne ten starý známý. A ten je srovná do latě.

plakát

Spravedlnost podle Spensera (2020) 

Úsměvná (naivní) detektivka ze staré školy s dobře zahranými postavami a povedenou akcí. Berg a WahlBerg si pro radost na rychlo pro Netflix spíchli Bostonského Jacka Reachera a udělali to s chutí. Nevyrovnaný scénář sice mrzí, ale i tak Spenser nabízí porci dobré nálady.

plakát

Future Man - The Precipice of Yesterday (2020) (epizoda) 

Mix Na hraně zítřka a Běžícího muže s Takešiho hradem. Budoucnost, kde si platíte pronájem ženy a dítěte je skvělá. Hudební balíček musím dceři pořídit taky.

plakát

Outland (1981) 

Western co se tváří jako zaplivaná špinavá sci-fi v prostředí těžební základy na Io. Connery jako umanutý policajt řeší podivné případy sebevražd, ve kterých má zdá se prsty zlý korporát, solí jednu hlášku za druhou. Nejlepší je ovšem Frances Sternhagenová jako cynická doktorka se sklonem k alkoholismu. Úsměvné "akční" finále ukazuje, jak moc se žánr za ty roky změnil.

plakát

Exploze (1992) 

90-ková rutina s mizernou vztahovou linkou a se srandovně vybuchujícíma lidma. Vůbec nemá logiku, že by nějaká ženská chtěla opustit sekáče Brosnanova kalibru kvůli takové tlamě - senátor nesenátor. Námět s explozivní vodou je ovšem super, chtělo by to remake.

plakát

Outsider - Fish in a Barrel (2020) (epizoda) 

Četl jsem to tak vím. Rozhodně si ale tvůrci ještě trochu prohráli s celkovou atmosférou a protáhli úpravou ala Temný případ. King navíc s mysteriózním nemá problém a s bubákama klidně přitlačí na pilu. Obsazení zatím vynikající, hlavně nejednoznačný Bateman.

plakát

Bloodshot (2020) 

Vzkříšení Univerzálního vojáka pro nové tisíciletí tak úplně nevyšlo. Na sobotní dopoledne k vaření je to ale docela fajn podívaná. Pan Diesel se snaží seč může, konečně ho vidíme v trochu jiné poloze (než v sedě v autě), ale vybral si mizerný scénář k realizaci. Nápad je fajn ale to tuctové zpracování se zásadním zvratem vykecaným v trailerech není úplně šťastná volba. Tak třeba příště.