Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (133)

plakát

Uragiri wa boku no namae o šitteiru (2010) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem se začala dívat z akutní potřeby rozplývat se nad nějakýma bishíkama, a tady v tomhle anime je jich opravdu požehnaně. Čekala jsem, že anime mě tak po 5 dílech přestane bavit a skončí ve složce "nedokoukané", ale hned po pár dílech mě chytlo, především díky Hotsumovi, který je neskutečně vtipný a navíc mluví hlasem nejvíc sexy démona v dějinách anime (jo, Sebastian Luku trumfne) a taky Kanatovi, který fakt docela překvapil (ale v mozku mi pořád straší ta strážnická čepice, kterou nosil ke konci). Ovšem zhruba v polovině už opadlo okouzlení animací a děj skvěle dokreslující hudbou, a tyto pocity vystřídala nechuť plynoucí z neuvěřitelné plochosti hlavních postav. Yuki s tím svým "já se pro všechny obětuju", které mu ostatní opláceli naprosto neadekvátní láskou, byl neuvěřitelně otravný. Luka jakožto démon toho taky nic moc nepředvedl, nechápala jsem, proč má chuť se zahazovat s nějakým božím světlem. Nakonec jsem fandila té "špatné" straně - představitelé zla byly o dost zajímavější postavy. Proto jsem se bála konce - a oprávněně. Nebudu spoilerovat, ale tak špatný konec může vyústit jedině v druhou řadu - jinak není možná. Ale dva roky a furt nic. Ale pořád doufám, takže nechávám lehce nadnesené 4*...za ten soundtrack, animaci a bitvy.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pohlreich je chlap na svém místě, i když je mnohdy přesmíru sprostý a arogantní, na druhou stranu jeho hlášky stojí za to, a co teprve když začne vařit. Jen je mi někdy hodně nevolno z toho, co vidím v těch kuchyních...

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) 

Trochu mindfuck, ale v určitou noční hodinu a s něčím v krvi se u toho dá dost dobře zasmát. š š š štěně! Plamínek je nenahraditelný, ale jeho kolega Aleš Fajx si ugradoval svou verzi šambaly a má stoprocentně připravené čakry, takže Vlastíkovi směle šlape na paty:))

plakát

Frajeři (2009) 

Nebavilo mě to teda ani trochu, (nejsem fanoušek filmů tohohle typu) ale ta animace, ta mě prostě dostala :)) Skvělá práce. Je nutno uznat, že atmosféra francouzského ghetta je skutečně autentická.

plakát

Hodinu nevíš... (2009) 

Z tak mrazivého témata (které o to víc podporuje to, že jde o ryze pravdivý příběh) se dalo rozhodně vytřískat víc... + za celkem nečekaný a (Hynkovi) zasloužený konec.

plakát

Katka (2009) 

Syrový, nepřikrášlený, zdrcující obraz drogové závislosti. Některé scény jsou opravdu hnus. Ale tak to má být - a koho i po zhlédnutí tohohle napadne zkusit jakoukoliv tvrdou drogu, tomu už fakt není pomoci.

plakát

Normal (2009) 

Napínavý, dobře natočený thriller - ano, kupodivu, český film neklame názvem, ale já se opravdu bála (místy). Může za to rozhodně Kňažko, který hraje tak, že mi mráz olezl celá záda. I když se brání srovnávání s Hopkinsem aka Hannibalem, je to srovnání na místě a já jsem z něho ten kus geniálního zločince Lectera cítila. I mladý právník v podání Gajdoše mě překvapil, nejen že se na něj hezky dívá, ale jeho postava se i zajímavě vyvinula. Obsazení Havlové jsem se trochu bála, ale seděla mi tam skvěle... líbilo se mi to. :)

plakát

Orphan (2009) 

Tomuhle říkám horor! Skvělý výkon Isabelle Fuhrman; roztomilé, byť mírně výstřední děvčátko, ale to, co se z ní vyloupne později, z toho už pořádně mrazí... I její adoptivní rodina není tak neposkvrněná, jak se zdá. Film moc hezky graduje a alternativní konec a Roden už jsou jen třešničkami na dortu.

plakát

Sonny ve velkém světě (2009) (seriál) odpad!

Tak tohle je fakt humus. Nejhorší je ten tučný blonďák (Doug Brochu - není napsaný v seznamu herců, radši :D), toho jenom vidím a chce se mi zvracet.