Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

BRAVO BRAVO BRAVO pane Darabonte,váš film ve mě vzbudil pocity zadostiučinění a to se jen tak nestává. Vykoupení z věznice Shawshank patří jistojistě mezi filmové skvosty a filmové mezníky. Kdyby každý film byl tak dobrý jako tento tak by jsme se ocitli ve filmovém nebi.Díky za to že jsme se tam mohli alespoň kouknout. Film jsem viděl 3X a vůbec se mě neokoukal pořád jsem na něm obdivoval a nacházel něco nového a krásného,toto je podle mě důkaz opravdu dobrého filmu.

Kolja

Kolja (1996)

Právem nejlepší český film

Osvícení

Osvícení (1980)

Jack Nicholson září v Ozáření jak Heath Ledger v Temném Rytíři, tato klasika se mus vidět a já jsem rád že se tak stalo v době mého filmového růstu :-)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Oceňuju tento snímek jako přínos do drogové problematiky, ale sám jsem z něj nebyl zas až tak u vytržení, nevím možná jsem nějaký bez citu ale mě opravdu nepřišlo tak náročné na psychickou výdrž diváka. Nejlepší část filmu je s paní,která chce být in the television.(zvláště pak mě dostala scéna kdy jí příjdou navštívit do nemocnice její kamarádky, to bylo něco)Ovšem celkově snímek hodnotím kladně i díky skvělé režii,hudbě,střihu..............apod.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Genialita? možná, Zábava? to každopádně. Pro mě opravdu kousek, který má svůj smysl, pro mě lepší než Počátek i než Avatar

Pusinky

Pusinky (2007)

Asi mě budete považovat za blázna ale já jsem po tomhle filmu měl pocit že jsem se díval na něco mimořádného,na něco co vzbudilo mé city,natolik,že jsem cítil s hrdinkami,prožíval jsem s němi jejich trápení a cítil sem všechno to co cítily ony.Ano je to film zaměřen na holky,ale mě se osobně tento film dotkl tisíckrát tolik co např.bezdušší Rafťáci aj. Smekám nad autorkami,protože dávno již mě nic nezabrnkalo tak na city jako tento alespon pro mě mistrovský film,proto nemohu jinak než plnné hodnocení,i když první polovina byla jen na 4:-) Na závěr bych chtěl dodat že film není vhodný absolutně pro všechny.někteří ho odsoudí,jiní jim opovrhnou,kluci řeknou co je to za blbost,ale at je ten film jakýkoliv pro mě je ůžasný.......... PS: Po druhém shlédnutí musím konstatovat, že jsem ještě víc u vytžení než poprvé, za mě klidně 6*. Málokdy mám po konci filmu takový pocit, že je mi neskonale líto, že skončil a tady sem to zažil podruhé. Maruška Doležalová válí