Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (32)

plakát

I Melt with You (2011) 

Super výkony mých oblíbenců, hlavně Rob Lowe to šnupání snad ani nehrál. Tomu jsem všechny stavy a deprese sežral nejvíc.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Líbí se mi jak AC/DC, tak Audi. K tomu jsem se párkrát zasmál povedejm fórům, takže proč ne :)

plakát

Hype! (1996) 

Čekal jsem víc, nic co by mě pořádně zaujalo. Sice jsem se dozvěděl o spoustě kapel, o kterých většina lidí nemá ani ponětí, ale víc než pár záběrů z koncertů a rozhovorů nečekejte.

plakát

Slečna zamilovaná (2009) 

Na film jsem koukal jen kvůli Bradley Cooperovi a toho jsem si tam paradoxně užil nejmíň. Sandru Bullock jsem nemohl vystát od začátku do konce, mnohem víc mi sedla její postava v The Proposal, než tahle ukecaná chodící encyklopedie...Za to hodně potěšil Thomas Haden Church.

plakát

Paper Heart (2009) odpad!

Co todle mělo bejt? Dokument? Dokument o dokumentu? Komedie určitě ne. Největší blbost, co jsem za poslední dobu viděl. Nonstop se chichotající korejka(?) s kapucou na hlavě, která se ptá důchodců na lásku...Doporučuju se tomuhle počinu vyhnout velkym obloukem a kdybyste se přece jen odhodlali, tak stačí pustit začátek a konec - ne, že by teda nebylo hned jasný, jak to dopadne, ale aspoň si ušetříte spoustu rádoby vtipných hlášek Michaela Cery.

plakát

Svatební víkend (2005) 

Naprosto klasická předloha, ale já jsem se náhodou dobře bavil...neni to tak ulítlý jako například American Wedding a přitom to utíká hezky rychle a ani neni čas se nudit. K tomu potěšily osvědčený hitovky od Bachman Turner Overdrive, Joan Jett a dalších. Jak už zmiňovali ostatní James Van Der Beek byl docela dobrej nápad, zeačátku jsem ho nemohl ani poznat. Kdo by to byl řekl, že vousy, pár náramků a klobouk udělají z Dawsona takovýho drsňáka :)

plakát

Bláznovství (2008) 

Obecně mi malý filmy tohodle typu nijak nevadí, ale todle pro mě byla šílená nuda. Hip-hop, kterej vyhrával po celou dobu tomu taky moc nepřidal, u mě spíš naopak...A hlášky jako "Hey, man. What's up?" "Yeah, man, cool. Peace" bla bla vyloženě nesnášim :)

plakát

Zběsilost v srdci (1990) 

Pořádná úchylárna, co taky jinýho od Lynche čekat. Nechápu, jak jsem to mohl shlédnout na jeden zátah, místama mě to i dost nudilo, ale zároveň jsem to nedokázal vypnout :)