Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (71)

plakát

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (2008) odpad!

Trojku jsem neviděla, ale viděla jsem jedničku a dvojku, a obávám se, že pokud jednou nějakým omylem zahlídnu trojku (jedním okem, protože pak se zděsím a honem uteču), tak budu ještě zděšenější než u předchozích dvou dílů. Takovéhle filmy jsou jen vyhazováním peněz do vzduchu a meli by je zakázat. A vysílat za trest ve věznicích s nejvyšší ostrahou. Myslím, že pro ty zločince to bude trest nejvyšší.Odpad dávám za námět, zpracování a herecké obsazení. Hudba je fajn, ale to nezachrání můj pocit z této ........ (promiňte, sprostá slova zde nemohu použít).

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) 

Můj názor na zpracování (filmová technika, efekty, výkony herců, atd) je odpad. 4 kvězdičky dávám za tu tragickou, ale strašně pravdivou skutečnost, že ve 40 letech se za vzpomínky neschováte. Že ať si myslíte, co chcete, jak nejste skvělí a úspěšní, stejně vás něco dožene. A vrácené mládí to rozhodně nebude. Pravda bolí. Zvlášť taková. Přirovnala bych tuto realitu ke scéně, kdy si Michal Suchánek prohlíží vystoupení Evy Jeníčkové. Asi tak.

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Ovečka je názorný příklad toho. jak něco tak neuvěřitelně stupidního může být zároveň neuvěřitelně geniální.

plakát

Vratné lahve (2007) 

Od dua Svěrák - Svěrák jsem čekala víc. Chabý děj, chabý příběh, výkony jinak skvělých herců velmi podprůměrné. Jediné, co nezklamalo, bylo obsazení Filipa Renče.

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

Děsný, děsný, děsný. Odpad jak vyšitej. Jediné, co zachrání moje hodnocení před slovem odpad! je to, že Ivan Reitman natočil Ghost Busters a Uma Thurman byla vdaná za Garyho Oldmana. Nic jiného v tom není.

plakát

Pravidla lži (2006) 

Po dlouhé době film, nad kterým bylo potřeba přemýšlet. Nejsem filmový nadšenec, nerozumím nástrojům, za pomoci kterých film vzniká, nerozumím rozdílu mezi dobrým a špatným osvětlením či ozvučením, jsem laik a je to pro mě prašť jako uhoď. Mě musí zaujmout příběh a to se zde podařilo. Možná nevím nic o světě "tam venku", ale přišlo mi to jako brutální sonda do duší lidí, kteří chtějí a nemohou nebo mohou a nechtějí. Já se ocitnout na místě někoho z nich, tak raději nebudu. Jako debut je to vynikající a na české poměry originální a skvělý film. Děkuji, pane Sedláčku.

plakát

Základní instinkt 2 (2006) 

Nejsem moc velký příznivec dvojek a jiných vyšších čísel, ale v tomhle případě musím uznat, že dvojka se mi líbila mnohem víc než jednička. Ukázat se tlupě nadržených policajtů tak, jak mě pán bůh stvořil, není umění. Umění je tahat někoho za nos s brutální elegancí, sebejistotou a sexepílem, který jakoby měl každou vteřinou explodovat. Sharon dozrála v nádhernou ženu a tahle role jí sedla jako p**el na hrnec.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Pro příznivce Přátel a jiných přiblblin je tu dobrá zpráva: How I met your mother je vtipnější, má lepší dialogy a lepší, ne tolik zprofanované (jsou známí, ale ne tak hloupě jako Přátelé) herecké obsazení (nepočítám - li Prcičkovskou Alyson Hannigan). Zatím jsem viděla jen asi 2,5 dílu, ale už vím, co znamená smát se, až se za břicho popadám.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Když OPRAVDU není v úterý / čtvrtek večer co dělat, filmy jste viděli 1000x a knížky četli stejněkrát, když vás (a jistě právem) nezajímají VKV, když vám nevadí scénář typu každej s každým za každou cenu, když vám přijde normální přehrávání, nereálné dialogy a nulové výkony jinak profesionálních herců, které znáte z divadel, pustíte si Ordinaci v růžové zahradě. A pak náhodou jdete po ulici a chcete známému povědět něco strašně chytrého o tomto hodnotném dílku a nejaká úplně cizí starší korpuletní dáma vás okřikne, ať jí neprozrazujete děj. Tomu říkám paráda.

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

A proč ne?