Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (7)

plakát

Preacher (2016) (seriál) 

Kdo má rád komiks ani na to nekoukejte, budete jen znechuceni. Hvězdu snad jen za ztvárnění Cassidyho, ten si je alespoň trošku podobnej.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Neskutečně a neuvěřitelně natahovanej film. Ještě se mi u žádnýho bijáku nestalo, že bych při první projekci po hodině usnul a když to chtěl dokoukat druhý den, usnul znovu. Tedy natřikrát a možná to za ty šlofíky ani nestálo..

plakát

Špičák (2009) 

A to jenom díky tomu, že jedna ze sester byla alespoň nahatá. Na doporučení jsem si o filmu nic nečetl a těšil se na Srpski film 2. Následovalo rozčarování a poslední půlhodinku už jsem i přetáčel. Vůbec nic se tam neděje!

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Pár vydařených chlámacích scén. A to je v době dnešní kinematografie hodné hvězdy navíc. Doporučuji před shlédnutím mrknout na Jackass Presents Bad Grandpa .5. Sice budete trochu spoilováni, ale je super vidět, co kterým scénám předcházelo za mnohdy neuvěřitelné přípravy.

plakát

Lucy (2014) 

Zajímalo by me, co na tomhle filmu Lucu Bessonovi trvalo 10 let? Až na pár zajímavých scenérií a pěkných obrazových scén film celkově docela průsak a přehršle neskutečně imbecilních momentů: ** SPOILER ALERT! ** Lucy ze sebe sestaví super počítač, aby jí jako porozuměli a pak jim výsledek předá na flashce? Wtf? Čínský mafiánský boss jde v závěru sejmout Scarlet. Všichni vědci okolo jen stojí a čumí a čekají, až pomalu dojde k ní, pomalu jí namíří pistoli na hlavu a pomalu zmáčkne spoušť?