Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (80)

plakát

Loki - Season 2 (2023) (série) 

Do určité chvíle mě to bavilo. Akorát si asi zábavu představuju jinak, než epileptický skluzy. Čili ta určitá chvíle..

plakát

Zabiják (2023) 

Někdy je fajn, když si projdete pár diskusí, než si zformujete vlastní názor. Lidi umí být inspirativní.. i když někdy ne způsobem, kterým zamýšleli.  Na první dobrou jsem to viděl taky hodně zkratkovitě a asi jsem ani nebyl ve své obvyklé šťouravé náladě, jinak si neumím vysvětlit, co všechno mi uniklo. Naštěstí Fincher. Nešlo mi do hlavy, že člověk skoro tak chytrý jako já (: by si nevšiml, že točí blamáž. Tak jo, znovu a lépe: snad se časem ta promovaná "studie chladného zab_.jáka" stane tím, čím ji chápu být: fórkem o killerovi, co má teorii v malíčku, leč žel není tou nejostřejší tužkou v penále. Fits perfectly a dává to smysl. A na rozdíl od filmových rozumbradů, mě nikdo nenakuká, že se teď David doma kroutí bolestí z negativních reakcí. Teda on se možná kroutí, ale smíchy. Tak jo, Dave, napálils nás. Výborná práce.

plakát

The Covenant (2023) 

Problém je, že Jake prostě není Sly. Jako Rambolike flick vysoce nadprůměrné, ale kde bych tomu starýmu jezevci věřil (tak říkalo se to o Rozhněvaném Muži, tohle je do očí bijicí!), že je výborný herec, tak Jake zoufale přehrává. Ale jinak GiRitch, hudba&zvuk a Dar Salim 👌 A snad ti ten film se Sylvestrem vyjde, Gi

plakát

Chaos (2021) 

Ať si .. mě prostě dneska tohle sedlo.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Je to Arnold.

plakát

Battle Royale (2000) 

Do mixéru vložíme japka, kult, guilty pleasure, otaku point of view, videoherní princip, Takešiho Kitana a bandu kupodivu převážně velice dobře hrajících mládežníků a výsledek je .. nečekaně chutný koktejl, jehož chuť vám na patře zůstane skutečně dlooouhou dobu. Quentin nelhal..

plakát

Osud světa (2002) 

Guilty pleasure jaxviň. Názory stáda ovcí jsou mi ukradený.

plakát

Pod vodou (2020) 

Film s největším počtem přehrání na mém ntb. Scénář lepší než jsem čekal, triky lepší než jsem čekal, hudba lepší než jsem čekal, emocí více než jsem čekal, herecké výkony slušné jak jsem čekal, Kristen krásná jak jsem čekal, už se mi z toho slova čekal dělá blbě, to jsem nečekal...

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Já tada nechci být za každou cenu za rýpala, ale jak vlastně pluli celou dobu PROTI proudu, bez motoru, plachty, dokonce i bez pádel, aha?

plakát

Nebezpečná rychlost (1994) 

Po Bird Box (Sandra Bullock ofc;) logické ověření kvality 👌 Nebezpečná rychlost. Guilty pleasure jaxviň. A napínavé stejně, jako před ¼ stoletím.  Symbolicky plná palba s ohledem na to, že je to vlastně film pro pamětníky..