Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Take me out (2017) (pořad) odpad!

Narazil jsem na to při znuděném přepínání televize. A jako jo! Vážně děkuju tomu kdo tohle vymyslel, protože ani kdybych chtěl tak Farmář hledá ženu prostě neupgraduju na tuhle uřvanou wow 2.0 verzi. Přehlídla toho nejhoršího co náš genetický fond dal do kupy. Nebylo to ani vtipné. Jen ten vlezlý pocit, že mi při sledování měkne mozek. Takže Take me out, i dont want to live on this planet anymore...

plakát

Hra o trůny - Série 6 (2016) (série) 

Bylo to snad jakoby vznikly prve poslední dvě epizody a až následně se dotáčel zbytek. Děj se za 4 první epizody prakticky téměř nikam neposunul. Celá série se kompletně otřásla v základech. Už žádné intriky, které se snažíte rozklíčovat a i tak víte, že mají několik možných řešení. Zde pokud jde o intriky, tak mají mnohdy né úplně podložený důvod a hlavně význam v kontextu celého seriálu (Arya, Sansa, Malíček). Brandon je pro mě úplně kapitola sama pro sebe. Může vidět vše, ale vidí jen to co se zrovna hodí vysvětlit, nebo co se scénáristům hodí ukázat. Zrychlení děje se projevilo tak neblaze, že jsem od prvních epizod měl pocit, že pod královstvím mají natažené metro a místo holubů si začali faxovat. O jednom záběru na Eda Sheerana (doufám, že jsem to napsal správně) se snad ani nemá cenu bavit. Dle mého názoru to bylo pod úroveň celého seriálu. A kde má Snow svého Ghosta? P.S. Jak vytáhli draka, když neumí plavat? (Nemohla to být lež, když se jim nechtělo ani přes popraskaný led.)

plakát

Detektor (2008) (pořad) odpad!

Nenávidím, když někdo strčí do televize nějakého "odborníka", "redaktora" (kdo ví čeho) či "svědka", který většinu stopáže pořadu pouze generuje náhodná odborná slova do nesrozumitelných vět a tváří se, že tomu rozumí.

plakát

Pěstírna (2017) (seriál) 

Kombinuje se zde drsnější prostředí a drsnější příběh v uzavřeném prostoru s nějakou myšlenkou či osvětou. Vůbec si nejsem jistej tím formátem 10x13 min, raději bych to viděl v jednom kuse, protože odejít na týden od po deseti minutách od thrilleru vlastně absolutně ničí tu podstatu. Hodně lidí si zde stěžuje na hudbu - proti té já nemám žádnou výhradu.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

"Sbal Excalibur a vypadni" je naprosto přesný popis tohoto filmu, zapadající do kontextu tvorby režiséra. Já bohužel šel na film bez jakýchkoliv informací o tom, kdo to natočil - prakticky jsem neviděl ani jeden trailer. Jediné co mi vrtalo hlavou po čas celého filmu bylo - "kde já jsem ty zrychlené podání příběhu už viděl?" Zrychlení příběhu v tomhle podání vlastně absolutně odbourává nudné dialogy a scény, které by pouze natahovali stopáž, která je i tak 126 minut. Na jednu stranu jsem byl "ulítlej" v tom gaming stylu (který se nemusí každému líbit) a na druhou stranu mě uklidňovalo epické podání ve stylu Solomon Kane a možná až Game of Thrones (nj. ten malíček). Celá ta senzace vlastně stojí na tom, že každý zná příběh Arthura Kinga a proto film může vypadat jak vypadá. Hodně šílené střihy, epické scény, mnoho tmavých míst... //Viděno 22.05.2017 (díkybohu) ve 2D EN (Cinenema City - Brno)

plakát

Applikace (2014) (pořad) odpad!

Původní hodnocení 3*   S Tukanem a Ivou to mělo koncept, opravdu to bavilo a mělo to i nějaký ten informativní přínos.Nebál jsem se k televizi pro inspiraci zavolat, přítelkyni, sourozence nebo třeba i rodiče.     Nyní: Dle vyjádření režie přichází "nový koncept" pořadu, protože ten 3 roky starý už prej netáhl. Příjemný Mikoláš se sympatickou Ivou byli "upgradováni" nějakým buřtem z YouTube a rádoby zpěvákem jehož songy nikdy nikdo neslyšel. Součet jejich IQ odpovídá, tak zhruba jejich věku a skutečně se na to nedá dívat. Divákům jisto jistě nevadí změna konceptu po třech letech, ale pokles intelektuální úrovně na úroveň 3-8 let! Né každého zajímají pranky, cringe jokes a jiný youtube trash, kterým je nyní pořad skrz na skrz prolezlý. Jsou to prostě Parťáci 2.0 a přesně takové hodnocení si zaslouží, protože s Applikacema to již nemá nic společného.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Tohle je prostě absolutní pecka, po hromadách rádoby vtipných Scary&Disaster movies. Někomu připomene teen vyvražďovačky z devadesátek. Mě silně připomněl scény z některých explosion a slasher movies... Takhle to má vypadat!