Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (75)

plakát

Bourák (2020) 

Bezduché, nudné, spíše trapné než vtipné (pousmála jsem se jednou) a nemít v cestě ze sálu 7 lidí, přes které bych musela lézt, odejdu v půlce, neb to byla ztráta času. Jedna hvězda za snahu všem, ale tohle není ten správný směr za kultovní komedií, kterou si budeme pouštět po generace. :(

plakát

Vyproštění (2020) 

Od poloviny filmu jsem se nemohla zbavit myšlenky, že čeho je moc, toho je příliš ..

plakát

Bloodshot (2020) 

Nesmrtelný Vid Diesel - to je velmi sympatické .. Nicméně to je tak všechno :D 1* za to jeho tělo.. ale jinak je to opravdu naprostá blbost ..

plakát

Frčíme (2020) 

Pohádka je moc pěkně zpracovaná, má pěknou myšlenku, nicméně na mě příliš akční .. je tam možná až hodně zápletek , proto jedna hvězda dolů.. Každopádně i slzu jsem uronila a ne jednu. ;)

plakát

Teroristka (2019) 

3* za Ivu Janžurovou. ;) jinak takova normalni komedie českého průměru, která neublíží, ale nijak zvlášť diváka nepobaví ..

plakát

John Wick 3 (2019) 

Jako akce super, ale na mě už příliš přehnané. Trochu to působí dojmem slátaniny a ztratilo to seriózní stránku prvních dvou dílů. Možná až moc mrtvých kvůli psovi.

plakát

Jdi a dívej se (1985) 

Rozhodně nejtěžší film, který jsem kdy viděla. Dvakrát se mi behem něho udělalo nevolno a 10 minut po zhlédnutí, kdy jsem jen tak mlčky a nevěřícně koukala na prázdnou obrazovku, jsem se samovolně rozplakala.. to asi mluví za všechny moje pocity z filmu.. nicméně brilantní kousek.

plakát

PanMáma (2013) (seriál) 

Ano, není to seriál plný intelektuálních vtipů, ale některé hlášky mě pobavily. Když jsem to viděla poprvé, tak mi to přišlo hodně hloupé, ale nakonec to mívám jako kulisu k práci a není to špatné :D

plakát

Utøya, 22. července (2018) 

Dechberoucí drama .. Muselo to být šílené v den události .. toto je zajímavě pojaté zpracování .. Vůbec se nedivím, že během filmu byli přítomni i psychiatři ..

plakát

Král psanec (2018) 

Jako .. dobrý jatka .. Asi by se na tento film neměli dívat milovníci koní .. Jinak celkem povedený snímek z historie ..