Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Romantický
  • Akční

Recenze (234)

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

I♥Pacey! Taky si kladu neustále stejnou otázku jako Whitney. Proč si začínat se starcem, když má doma takového manžela?

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

"We don´t need no education..." "Oh yes you do, you´ve just used the double negative.":))

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

No Ali A, no Ali B, no Ali C, no Ali eeeeeeeeeeeh....... D (?), no Ali..........eeeeeeeh..... E (???), but Ali G!!! Me is getta fuck ya all niggaz like not thiz fuckin' movie cauz itz fuckin' cool;)! RE5PECT

plakát

All That Jazz (1979) 

Snad nejlepší filmový závěr, jaký jsem kdy viděla. Triumfální rozloučení režiséra se svou kariérou...a životem nenapravitelného děvkaře a workoholika poslední písní na dokonalém jevišti s jásajícím publikem......"Bye bye life, bye, bye hapiness, hello loneliness, I think he's gonna die.... I think I'm gonna die...."

plakát

Andrej Rublev (1966) 

Hlasujme o nejnudnější film všech dob. Směska Markety Lazarové a Sedmé pečeti, na kterou se sice moc hezky kouká a kterou se krásně poslouchá, ale nějaká dějová linie aby se pohledala... Být jen o 10 minut delší, asi bych upadla do kómatu.

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Tvůrci si zřejmě strašně moc přáli adaptovat Jane Eyre, ale někdo jim zapomněl říct, že točí Anne of Green Gables. Jane, tedy vlastně Anne, nehezký sirotek bojuje s šikanou a neustálým odmítnutím a vysvobozením se nestane ani adopce Cuthbertovými a život v Avonlea. Avonlea ale není vesnicí plnou povětšinou milých lidích a spřízněných duší, ale místem další šikany a posměchu, ponurým zataženým místem neustále v mlze. Chybí už snad jen to vřesoviště. Anne je "moderní" teenager, stěžující si na to, jak je život nefér; tak trochu spratek, otvírající si pusu a který se sbalí a uteče ze školy, když je napomenut učitelem. Jak si tuto Anne dokáže kdokoliv (nejen v Avonlea) zamilovat, je mi záhadou. Mnoho jsem nečekala od tohoto moderního a "realistického" zpracování plného podivných flashbacků a účelových dramatických scén, ale to zklamání je obrovské. Naprostý odklon od idealistického ducha knihy i původní TV minisérie z 80. let. Ideální seriál na rozjetí deprese. Jedna hvězdička za pěknou úvodní titulkovou sekvenci.

plakát

Ask Any Girl (1959) 

"Nevim, cim me tak uchvatil.... Nevypadal o nic lip nez prumerny recky buh...":)