Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (46)

plakát

Red Notice (2021) 

Áčkové obsazení a přitom je to takové béčko. Asi kdyby tam hráli míň známí herci měla bych nižší očekávání a tím bych pak byla míň zklamaná. Protože mě to jako příběh moc neoslovilo. X-tá varianta viděného, sem tam nějaká dobrá hláška nebo situace.  A nebýt toho twistu na konci, na ty  3 hvězdičky by to i dalo.

plakát

Bing (2014) (seriál) 

Nuda. Otravný batole s dalšíma otravnýma batolatama a dokonalí pečovatelé, kteří mají vždycky pochopení, i když se dětičky chovají jak spratci.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Příjemný vánoční film, herci super, vtípky fungují, všechno je takové růžovoučké a sune se to k očekávanému happy endu. Jediná zásadnější vada je v tom, že je to zoufale neoriginální, takže jasně předem víte, co se bude dít. Netvrdím, že každý film musí být zásadní objev a musí tam mít aspoň dva plot twisty, ale aspoň trochu míň předvídatelnosti by neškodilo. Tak aspoň, že je tam Eda.

plakát

Centurion (2010) 

Za mě zklamání, nejen že to mělo pitomý děj, ale zase to nemělo atmosféru. I ten Fassbender tam působil tak nějak nemastně neslaně, a to se mi jinak líbí.

plakát

Decibely lásky (2016) 

Je to opravdu tak blbé jak se všude píše a důvod, proč nedávám odpad je za a) Pavel Horváth, za b) fakt, že si tuto kategorii schovávám pro opravdové nechuťárny, tohle je jen blbý.

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Dávám 2 hvězdičky, z toho je 1,5 za Luka Evanse, půlka za některé efektní scény. Jinak je to totálně promarněný potenciál, většina věcí typu nedostatek krve, historická nereálnost i to, že kromě knížete jsou tam ostatní postavy jen do počtu, ale co mi fakt strašně vadilo, byla ta rodinná idylka, milující taťka a manžel, no jak z telenovely. Prostě mohl by to být působivý příběh, ale tak jak je natočený, je totálně nudný jen s občasnou zajímavější scénou.

plakát

Das Wochenende (2012) 

Nějak mě to nenadchlo. Mohlo to být hustý drama, ale přišlo mi to takový nijaký, prostě promarněný potenciál.

plakát

47 róninů (2013) 

Po recenzích jsem na tenhle film s velice nízkým očekáváním, což bylo dobře, protože jsem pak mohla být příjemně překvapená. Ano, není to film roku, ale ani žádná tragédie, jen to mohlo být kratší.

plakát

Kdo hledá zlaté dno (1974) 

Jedno slovo - nuda. Teda pokud nemilujete Tatry a stavbu přehrady. Začátek vypadal ještě nadějně, ne zrovna akčně, ale místy byl i mírně úsměvný. Přesně do okamžiku, kdy se hrdina rozhodne jít vydělávat na stavbu. Od té doby nastupuje už jen nuda (a Tatry), která vydrží až do konce. Film mi nepřišel nijak přehnaně budovatelský (kam se hrabe na takový Elisium), ale je strašně předvídatelný a nezajímavě natočený (teda pokud nemilujete Tatry a stavbu přehrady). Od odpadu ho zachránil jen začátek a fakt, že přítelkyně je pojatá jako celkem normální osoba.

plakát

Gabriel - Anděl pomsty (2007) 

Popiska k filmu zněla zajímavě, ale výsledek je takový nijaký. Nevadilo by mi, že to vypadá jako další neoriginální béčko, ale to nejdůležitější - totiž příběh mě nějak nechytl. Možná je to nějaké opravdu mystické moudro, ale mě to přišlo jako blbost a ještě podaná ne zrovna působivým způsobem. Bylo by to na 1 *, ale za Andyho dávám i druhou.

Ovládací panel