Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 317)

plakát

Její tělo (2023) 

Za mě poněkud nedobře natočené životopisné drama, kterému chybí emotivnější konec. Tvůrci mohli vynechat tu jednu zbytečnou porno scénu a raději se měli věnovat atmosféře filmu, aby to nebylo takové vlastně o ničem. Za mě 30% :(

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Za mě jsem to teda čekal o dost horší. Nakonec mě to příjemně překvapilo. Jednička je sice lepší, ale dvojka i přes svou problematickou výrobu ostudu nedělá. 80 % :)

plakát

Parasite Eve II (1999) 

Vyšlo pouze jako reklama v Japonsku na PlayStation hru Parasite Eve 2.

plakát

Ještěr (2023) 

Jedna velká nuda bez nápadu, spádu a překvapení. Za mě 35% :(

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Já si čtvrtý díl užil, i když mě zamrzelo, že jsou tam v podstatě 4. herci z předchozích dílů. Bral bych zpět Banderase, Snipese a Arnieho. Jinak jsem popravdě čekal bídu a zklamání. To se naštěstí nestalo. I když je to asi nejslabší díl série, ale i tak to zabaví i přes jednoduchý příběh. Akce je dost a je i pěkně krvavá. Konec mě mooooooc potěšil. Za mě 80 % :)

plakát

Klute (1971) 

Kdyby náhodou chtěl někdo sledovat film kvůli Slyovi, tak nedoporučuju, téměř tam těch pár vteřin ani není poznat. Jinak je to zajímavý krimi film s pochmurnou až hororovou hudbou a pěkným rozuzlením. Za mě 60% :)

plakát

Stínové komando (1997) (TV film) 

Jestli si Sly nevzal z tohohle filmu mustr k Expendables, tak fakt nevím. Stejný koncept a nápad narvat do filmu co největší množství béčkových filmů nejen z martial art klasik byl skvělý tah. Příběh jednoduchý a akce hromada. Za mě 86% :)

plakát

Invalida (2023) 

Tak tohle je taková hovadina, až jsem u toho chcípal smíchy. Vymyslet to dalo asi zabrat. Za mě 80% ;)

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Opět super rozšíření herní série Resident Evil. Akce hodně, všechny hlavní postavy ze základních her pohromadě, příběh opět jednoduchý plný akce. Počítačově krásně a detailně vymodelované. Já si film užil a dávám 90% :)

plakát

Jack Holborn (1981) (seriál) 

Ani po těch letech neztratil seriál nic na kouzlu. Na tu dobu výpravný seriál, díky kterému jsem si zamiloval dobrodružné filmy o pokladech, u nás vyšel v 12. dílech a ne 6. jak je zde uvedeno. Za mě 90% :)