Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Angry Birds ve filmu 2 (2019) 

Kvalitně je to pro mě lepší a vtipnější než první díl. Za mě 65% :)

plakát

Annabelle (2014) 

Průměrný horor doplňující universum série V zajetí démonů. Občas mě zamrazilo, ale jinak celkem průměrný horor, který nenudí, ale ani ničím nepřekvapí. 60% :)

plakát

Anon (2018) 

Celkem zajímavý nápad, ale nudné provedení. 50% :)

plakát

Anthropoid (2016) 

O dost zajímavější než konkurenční Smrtihlav. Atmosféru to má také hutnější. Tento film je zaměřený hlavně na odboj a ne na samotného Reinharda. Tvůrci si mohli odpustit tu trapnou vizi na konci filmu, ale jinak pěkné a nenudí to. 80% :)

plakát

Antikrist (2009) 

Tento film není nic pro mě. Už je to nějakej čas co jsem to viděl, a pamatuju si z toho jen pomatenou ženskou, která starýmu rozmlátí koule polenem, nebozezem mu provrtá nohu a přiváže mu k ní nějakej šutr a ustříhne si kus pohlaví. Za mě 30%.

plakát

Ant-Man (2015) 

Opět hodně povedený marvelák, který se dějem řadí za druhé Avengers. Překvapilo mě zvolení Ant-mana, kdy to není Hank Pym, ale jeho nástupce, kterého zde comicsový Avanger učí, jak se stát superhrdinou. Trailery mě na film moc nenalákaly, ale jsem rád, že je výsledek pěkně vyvážený. Hlavní záporák je zřejmý od prvního setkání se s ním na plátně, stejně jako u prvního Iron-mana. Je zde spousta humoru, ale i povedené akce a příběh nenudí. Samozřejmě tu nechybí ani narážky na dění v některých předchozích marvelácích. Povedené jsou i dvě po titulkové scény. Mě se film líbil a užil jsem si ho, dávám 80% :)

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Povedený MARVELák, který je odlehčený spíše dětským humorem, má skvělé efekty a hezký příběh. Za mě 80% :)

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Ani třetí Ant není průšvih a drží se kvalitou své série. I když už mě marveláky netáhnou jako dřív, tak jsem si film užil a bavil se u něj, to se o předchozích počinech studia říct nedá. Za mě opět 80% :)

plakát

Apocalypto (2006) 

Příběh není kdoví jak převratný, ale výprava se povedla na výbornou. Délka filmu není ani znát. U filmu jsem se nenudil a rychle uběhl. 80% :)