Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Za mě fakt pecka, která nenudí. Původní film mám rád a je to klasika, ale tohle má svižnější tempo a nápaditější akci. McGregor je fakt vtipnej magor. Za mě 90% :)

plakát

Stínové komando (1997) (TV film) 

Jestli si Sly nevzal z tohohle filmu mustr k Expendables, tak fakt nevím. Stejný koncept a nápad narvat do filmu co největší množství béčkových filmů nejen z martial art klasik byl skvělý tah. Příběh jednoduchý a akce hromada. Za mě 86% :)

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Opět super rozšíření herní série Resident Evil. Akce hodně, všechny hlavní postavy ze základních her pohromadě, příběh opět jednoduchý plný akce. Počítačově krásně a detailně vymodelované. Já si film užil a dávám 90% :)

plakát

Jack Holborn (1981) (seriál) 

Ani po těch letech neztratil seriál nic na kouzlu. Na tu dobu výpravný seriál, díky kterému jsem si zamiloval dobrodružné filmy o pokladech, u nás vyšel v 12. dílech a ne 6. jak je zde uvedeno. Za mě 90% :)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Skvělé fantasy, které sáhlo i přes svoji velkolepost po komediální notě a je to rozhodně dobře. Film má pěkný příběh, parádní efekty a povedený výběr hlavních představitelů.. Takhle má vypadat fantasy podle slavné předlohy. Hudba mi tu hodně sedla. 100 % :)

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Skvělé zakončení největší dobrodružné ságy a jednoho z nejikoničtějších filmových hrdinů, jaké nám filmové plátno nabídlo. Stárnoucí Indi neztratil nic ze svého repertoáru. Akce je hodně, efekty jsou pěkné a hlášky také padají. Já jsem spokojený a dávám 90% :)

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Opět skvělá a velkolepá podívaná, plná akce vtipných situací a hlášek. Je zde silné téma týkající týrání zvířat různými pokusy. Místy je to i dost smutné. Celkově je to pojaté jako konec jedné éry a po End game je to nejlepší MARVELák vůbec. Skvělé zakončení výborné série. ZA mě 100% :)

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Tak tohle mě opravdu potěšilo. Momoa to dal na jedničku, jako záporák fakt asi nejlepší. Akce opět luxusně přehnaná, jak už jsme u této série zvyklí, a je jí opravdu hodně. Proto mě to asi furt baví, na nic si to nehraje a jede si to dál parádní jízdu. Nové postavy potěšili hodně. The Rocka zastoupil chodící sekvoj, Jack Reacher a do filmu se opravdu hodil. Opět zde nejde o fyziku ani logiku. Film je velkolepý a mě bavil. Potitulkovka luxus a nemá chybu. Jen ten konec ...... to čekání na další :D Za mě 100% :)

plakát

Král Tulsy - Série 1 (2022) (série) 

Za mě parádní první série, ve které Stallone dokazuje, že mu sednul i jeho první seriál. Sice to není přepálený akcí, zato jsou zde zajímavé postavy a jejich vývoj. Konec mě hodně překvapil a těším se na druhou řadu. Za mě 100% :)

plakát

Modřiny (2020) 

Po nějaké té době zase pěkné sportovní drama, které mě vtáhlo a na konci stálo dost okousaných nehtů. Za mě 90% :)