Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Pláž (2000) 

Pěkný příběh, fantastické prostřědí, skvěle zahrané role a dokonale sednoucí hudba. Mám tento film hodně rád. 100% :)

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Na čtvrtý díl jsem se hodně těšil a v kině jsem dostal přesně takový nářez jaký jsem čekal. Přesun do padesátých let filmu rozhodně sedl (ono také nic jiného po těch letech přijít nemohlo) a místo nácků tu máme mocichtivé komouše včele s nezapomenutelnou Cate Blanchett, která je jediný záporák ze série, kterého si vždy vybavím. Harrison nám sice zestárl, ale na plátně je to patrné pouze z obličeje. Jako Indy je prostě opět skvělý. Jsem rád, že se vrátila jedna postava z prvního dílu a s Indim rozjede spoustu vtipných pasáží. Překvapil mě i Shia, který má skvělou roli. Celkově je obsazení opět bezchybné. Akce je zde opět spousta a je pěkně svižně natočená. Příběh je poutavý a ani na okamžik nenudí. Efekty jsou hodně povedené. Hodně lidem vadí konečné rozuzlení příběhu a samotný konec, ale já jsem s výsledkem spokojený. U filmu se vždy skvěle bavím a to je to, co jsem od něj očekával. Za mě 100% :)

plakát

Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989) 

Pro mě nejlepší Indiana film a vůbec nejlepší dobrodružný film, který jsem doposud viděl. Skvělý a napínavý příběh doplňuje skvěle natočená akce plná vtipných scén. Ono celá série se nese v odlehčeném a vtipném duchu (Třeba scéna s Ádou je nezapomenutelná :D). O úsměvné chvíle se do značné míry stará vztah mezi otcem a synem, kdy padá jedna hláška za druhou. To se dostáváme k hereckému obsazení, které je opět bezchybné a navíc přibyl Sean Connery do role Indiho tatíka. Akce je zde opravdu hodně a nenechá diváka oddechnout. Nejrůznější lokace jsou pro mě taky velké plus a jsem rád že se k nim od slabšího minulého filmu opět filmaři vrátili. K tomu všemu je tu opět soundtrack, který všechno to dění zvýrazňuje. Za mě jasných 100% :)

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

Jednoznačně jeden z nejlepších dobrodružných filmů, který sem doposud viděl. Skvělá akce, výprava, herecké obsazení. Příběh je poutavý a skvěle vymyšlený. Akce je zde spousta a je pěkně natočená. Film se odehrává ve spoustě nádherných lokacích. Vše doplňuje skvělá hudba. Za mě jednoznačně 100% :)

plakát

VALL-I (2008) 

Nádherný animák plný emocí. Příběh je hodně povedený a grafika do detailu propracovaná. Hlavní robůtek je roztomilý a i hodně vtipný. Za mě 100% :)

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Tak tento film mě chytl od prvního vidění a rád si ho občas pustím. Příběh je pěkný a i díky skvělému výkonu Jima Carreyho, nezapomenutelný. Audiovizuální stránka filmu má také své kouzlo. Obsazení se povedlo a i prcek mě bavil. Za mě 90% :)

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Nádherné sportovní drama se skvělým hereckým obsazením a režií. 100% :)

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Pro mě skvělý animák s krásnou přírodou a chytlavými hlavními hrdiny, které jsem si zamiloval. Příběh mě hodně pohltil a človíček hodně pobavil. Za mě jasných 100% :)

plakát

Sunshine (2007) 

Sci-fi s hutnou atmosférou, kterou dělá z větší části soundtrack. Pustil jsem si to po dlouhé době a už jsem zapomněl, co přesně se ve filmu děje. I po takové době má film výborné efekty, které dodávají filmu na realismu. Herecky také pěkně zvládnutá záležitost. Za mě maximální spokojenost a dávám 100% :)

plakát

Constantine (2005) 

Parádní temná comiksovka, která ani za ta léta nepřišla o své kouzlo. Obsazení filmu je skvělé a Reeves dává hlavní postavě nezapomenutelné charisma. Weisz je zde také skvělá a důvěrná. Akce je zde celkem hodně a je doprovázená na svou dobu skvělými efekty. Hudba dobarvuje děj jak má a přidává na atmosféře. Příběh je poutavý, zajímavý a má i nejedno překvapení. I po titulková pasáž potěší. Škoda jen, že jsme se nedočkali pokračování. Já se u filmu vždy skvěle bavím a dávám mu 100% :)