Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Už to pro mě nemělo to kouzlo jako měl první film, příběh pěkný, animace také. Místy mě to spíš nudilo. Za mě 65% :)

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Pěkný animák, který zabrousil do vod kolem Kung fu a divák si všimne i nějakých těch narážek na fillmy slavné martial art doby. Animace pěkná a příběh chytlavý. Za mě 80% :)

plakát

Ratchet a Clank: Strážci galaxie (2016) 

Je to a není podle prvního dílu z PS2 a jeho Remaku Z PS4 vyprávěného podle Quarka. Animace pěkná, ale filmu chybí NĚCO, co by diváka připoutalo a zaujalo. Já mám animáky rád a na toto sem se těšil, ale jsem spíše zklamaný a dávám 50% :(

plakát

Shazam! (2019) 

Místy mi to přišlo jako stupidní rodinný film cílený na mladší publikum a poslední třetina je povedená komiksárna, která mě po slabší první polovině chytila a už sem se i bavil. Efekty to má pěkný a obsazení filmu sedlo, jen mi většina vtípků přišla hodně dětinských a tak nějak si neumím představit Shazama po boku temnějších hrdinů DC, to by mohlo působit hodně sebe parodicky. Za mě 75% :)

plakát

Pomsta (2019) 

Pěkná mlátička, která je spíš drsnějšího ražení, než přehlídkou úžasných kopů alá Boyka. Příběh pěkný a zajímavý, akce hodně. Adkins znovu válí. Za mě 80% :)

plakát

Race 3 (2018) 

Tak ze série zamotaných příběhů plných intrik má tento nejlepší akci, písničky a i obsazení. Opět to není o závodění, jak už jsme si zvykli, ale pěkných aut je zde hromada. Akce je hodně přehnaná a filmu sedla. Já jsem spokojený a dávám 80% :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Vynikající seriál, který má výbornou výpravu a na seriály nevídané efekty. Je jen škoda, že se seriál nedržel o něco víc předlohy nejen kvůli vynechaným charakterům, ale i kvůli rozpočtu v prvních sériích, kdy to mohlo být velkolepější. Místy je seriál i dost uspěchaný ve smyslu, že se přeskakuje z místa na místo během vteřiny a v ději uběhne i několik měsíců (hlavně v posledních sériích). Díky tomu vzniká dost nelogičností. Konec seriálu mě osobně nevadí a užil sem si ho......... A ty draci, nejlepší bestie jaké jsem kdy viděl a to je to "jen" seriál. Za mě 100% :)

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) 

Tato řada mě bavila stejně jako všechny předchozí. Její problém vidím ne v nelogičnosti a konci, ale v uspěchanosti, kdy proběhne vše hrozně rychle. Série skáče rychle z nedné události k druhé a snaží se vše rychle vyřešit a to dává jednotlivým pasážím neucelenost. Co mě mrzí je nelogické bránění hradu a rychlá smrt Nočního krále a nevyužití jeho armády (kam se poděly nemrtví obři, kteří putovali s jeho armádou na konci 7. řady?). Taková hrozba provázející celý seriál a tak zbytečně rychlý konec této linky. Efektově úchvatné a lepší draky jsem snad neviděl ani ve filmu. Finální díl se mi líbil a to jak to dopadlo také. Nechápu takový pokles hodnocení, ale každému se ne zrovna šťastný konec nezavděčí. Za mě opět 100%. :)

plakát

John Wick 3 (2019) 

Třetí díl je ultimátní akční podívaná, ve které mě potěšil Mark Dacascos jako záporák a skvělá akční pasáž se psi. Akce je zde opravdu hodně a je mistrně natočená. Za mě 100% :)

plakát

Louskáček a čtyři říše (2018) 

Za mě ne moc povedená pohádka, která má hodně nudných pasáží. Obsazení ujde, ale něco tomu prostě chybí a nezachraňují to ani pěkné efekty. 45% :(