Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Gympl (2007) 

Film mě nebavil a herecky ani nezaujal. 30% :(

plakát

Pad Man (2018) 

Poutavý příběh se mi hodně líbil. Obsazení bezchybné a věrohodné. Vážnější téma filmu sedlo a i délka potěšila. Za mě 80% :)

plakát

Vojákova dívka (2003) (TV film) 

Velice zajímavý film, který mě svým příběhem zaujal. Celkem drsné, že je to podle skutečné události. Velmi pěkně zahrané. 85% :)

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Za mě opět pěkné fantasy a co se týče lokací i pestřejší. Příběh je pěkný, i když mi přijde, že končí v nejlepším. Je zde opět spousta zajímavých tvorů. Návrat do Bradavic mě hodně potěšil. Celkově mi to přijde povedenější, než předchozí film. Opět mám takový dojem, že mi tu něco chybí. Za mě 85% :)

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Mě to přišlo nemastné neslané. Na jednu stranu pěkné efekty a zajímavě vymyšlené stroje. Na druhou stranu nezáživný děj, který místy nudí a většina herců o ničem. Akce zde nějaká je, ale celkově mě ani nezajímalo, jak to dopadne. Čekal jsem od tohoto filmu o hodně víc než průměrnou podívanou. Za mě 50% :(

plakát

Bumblebee (2018) 

Je to takové uklidněnější co se týče přeplácanosti akce, více dětinsky vtipné, což neškodí, a celkově hravější, spíš pro madší diváky. Efekdy jsou pěkné, akce celkem hodně a hlavní hrdinka v poho. Cena jako ,,záporák" filmu také sedl. Příběh pěkný a celkem ředvídatelný. Za mě opět spokojenost a dávám 85% :)

plakát

Správci osudu (2011) 

Tak z tohoto vylezl celkem průměrný film bez většího překvapení a zvratu. Škoda, jinak zajímavý nápad.60% :)

plakát

Mimi šéf (2017) odpad!

Dlouho jsem neviděl tak špatný animák, který mě štval a né bavil. Za mě 0% :(

plakát

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (2018) 

Povedený animák, u kterého se pobaví i dospělí. Příběh je jednoduchý a celkem předvídatelný, animace pěkná a má to i dost vtipných momentů. Za mě 80% :)

plakát

Příšerky z vesmíru (2018) 

Průměrný animák, který zaujme příběhem a ujetými mimozemšťany. Animace průměrná. Za mě 50% :)