Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Krrish 3 (2013) 

Za prvé mě zarazilo, proč je to třetí díl, když není druhý, ale to je jen drobná a nepodstatná chybka. Jinak film vynechal zdlouhavý začátek jako u jedničky. Všichni již víme, že Krrish je super hrdina, takže akce je již od začátku. Příběh je parádní a bere si očividnou inspiraci v X-menovi, Muži z ocele a dalších komiksových biáků. Písničky jsou zde chytlavější, akce je mnohem víc, triky jsou pěkné a obsazení povedené. Mě se filmek líbí hodně a dávám 95% :)

plakát

Fantastický mazel (2008) 

Pěkný příběh, roztomilý mazel, ale trochu nudné zpracování. Chybí tomu emoce a nějaký ten vztah s hlavním hrdinou. Celé mě to nechalo chladným. Za mě 50% :)

plakát

Špunti na vodě (2017) odpad!

Za celý film jsem se zasmál jen jednou, takže nevím, co tohle má být za komedii. Strojený trapný rozhovory. Lišta ubohý jako vždy (vrchol vykradená scéna z Policajta ze školky). Film naprostá nuda bez nápadu. Obsazení tragédie. To jsem se zas jednou nechal uvrtat na letní kino. Tuhle sračku už nikdy víc.. 0% :(

plakát

Blood Drive - The F*cking Cop (2017) (epizoda) 

Na první díl našláplá akce v čele s krásnou hlavní představitelkou, parádní károu a policejním sympaťákem. Není to utahaný a nenudí to. Je to i pěkně krvavý a bláznivý. Určitě mě to navnadilo na další sledování. Za mě 85% :)

plakát

Don 2 (2011) 

Vše úplně stejné jako u prvního dílu. Příběh sice pěkný, ale celé se to dost táhne. Za mě 60% :)

plakát

Krrish (2006) 

Povedený indický super hrdinský film, který na to ze začátku vůbec nevypadá. Obsazení filmu parádní a prostředí, ve kterém se děj filmu nachází nemá chybu. Akce je zde hodně, ale přijde až později. Ze začátku je to také dost uječené, ale to se postupem času srovná. Efekty jsou pěkné a bitky také. Za mě 90% :)

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Nádherná pohádka nejen grafickým zpracováním, ale především poutavým příběhem a sympatickými postavami. Je zde spousta pěkných písniček, vtipných scén a rozmanitého prostředí, které lahodí oku. Kohout je správný trouba, který vás rozesměje. Za mě 100% :)

plakát

Potomci lidí (2006) 

Správně tíživá atmosféra, pěkně obsazené a hlavně zahrané hlavní role, nezapomenutelná kamera (hlavně válečná sekvence na jeden záběr. To vše nabízí celkem jednoduchý příběh, který nenudí a udrží diváka až do samotného konce. 80% :)

plakát

Pasažéři (2016) 

Skvěle natočené sci-fi, které táhne hlavní dvojice maximálním způsobem. Film má parádní atmosféru a luxusní uvěřitelné efekty. Příběh je silný a ani na okamžik nenudí. Hudba pěkně dokresluje atmosféru postupem filmu. Za mě 100% :)