Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Gang v útoku (2006) 

Pěkné sportovní drama, které má v sobě dost emocí. Je to pěkně natočené a k hráčům si člověk postupem času najde cestu. Za mě 75% :)

plakát

Shaolin fotbal (2001) 

Pěkná, triky natřískaná komedie, která neztrácí na zábavě ani po tolika letech. 85% :)

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Tom Hardy sice film pěkně táhne a Emily tomu dodává na kráse, ale co z toho, když je to takový utahaný a bez náboje. Za mě průměrný gangsterský film. 50% :)

plakát

Nekonečná pařba (2003) odpad!

Hodně velké utrpení dokoukat tuhle uřvanou, nevtipnou nudu. Jediné kladné plus jsou obě pěkné přítelkyně hlavních mužských postav, ale ani to to nezachrání před odpadem 0% :(

plakát

Nezvratný osud 3 (2006) 

Klasická, hodně krvavá, vyvražďovačka se zajímavými úmrtími. Konec také docela překvapil. Jinak stejný systém jako u předešlých dílů. 65% :)

plakát

Země mrtvých (2005) 

Pěkná zombiárna, která má s předchozím dílem pramálo společného. Trochu inteligentní zombíci nevadí. Celkově je to pěkně vyobrazená zničená civilizace, spousta pěkné krvavé akce a i dobře zahrané role. Příběh asi ničím nepřekvapí, ale nenudí. Já si film užil a dávám 80% :)

plakát

UFC 212: Aldo vs. Holloway (2017) (pořad) 

Silva vs. Medeiros 4* Pěkný strikový fight ukončený TKO. No rozhodčí to mohl nechat ještě chvíli. ......... Borrachinha vs. Bamgbose 5*Parádní svižná podívaná, která byla spíš jednostranná. ........... (11) Belfort vs. Marquardt 4* Pěkný strikový fight, kterému chybí zakončení před limitem a mohlo to být svižnější. ............... (1) Gadelha vs. (2) Kowalkiewicz 5* Pěkný rychlý ženský zápas ukončený submisí. ............. (c) Aldo vs. (ic) Holloway 5* Pěkná podívaná, která nám dala nového šampiona. ............. Celkově pěkný event kterému dávám 80% :)

plakát

Don (2006) 

Na jednu stranu hrozně roztahaný film, co se týče času a i zbytečných momentů, na druhou zas pěkný a nečekaný konec, pěkné obsazení a sem tam i pěkná písnička. Akce je pěkná, ale na tu délku jí moc není. Dávám 69% :)

plakát

Mumie (2017) 

Hororovější pojetí nové Mumie mě osobně hodně sedlo a v IMAXu jsem si film maximálně užil. Je zde hutná atmosféra a docela dost lekaček. Příběh je pěkný a skvěle rozjíždí zajímavé universum. Film má parádní tempo a hodně rychle uteče. Akce je zde hodně a je pěkně natočená, občas i vtipná. Není pravda, že film táhne jen Cruise. Všechny postavy zde mají své místo a líbili se mi. Crowe má skvělou roli a hlavní ženská postava také. Efekty jsou zde také skvělé a je na co se dívat. 3D bylo pěkné, ale asi by to v klidu šlo bezněj. Fanoušky předchozí Mumie potěší pár odkazů formou předmětů, jinak si film jede svoje. Za mě 80% :-)

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) 

Opět skvělý MARVELácký seriál, který ukazuje dalšího parádního hrdinu. Tentokrát je vše zaměřené na bojová umění. Příběh je pěkně vymyšlený a člověk si postupem času najde k hlavním hrdinům cestu. Akční scény jsou pěkně natočené a také se zde nešetří krví. První série pěkně graduje a doufám, že bude další. Za mě 85% :-)