Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Kdo by neznal, kdo by neviděl, koho by nebavili....... Asi tak bych to vyjádřil... I přes to, že humor mi mnohdy nesedí, vizuálně je nemám rád, postavy jsou mi cizí, musím konstatovat, že se jedná o těžiště inspirace pro všechny další budoucí tvůrce animovaných sitkomů. Dnes beru simpsonovy, jako dědečka svého žánru, stejně jako ke starým lidem, i k nim vzhlížím s respektem, ale s odstupem.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

:-D jako co k tomuto volovi říct :-D Pan nechutný. Já jsem ale čech, a češi jsou h*vada. Myslím si, že český národ si s Beanem všeobecně rozumí :-D

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

špičkový komerční válečný seriál, který mě do druhé světové války vtáhl snad nejlépe ze všech filmů i seriálů vůbec. Osudy dotyčných vojáků se nevypočitatelně kříží, až to ve mne mnohdy vyvolávalo deprese a pocity úzkosti. Všechny příběhy, zřejmě měly vzbudit v divácích odraz minulosti, a to se jim povedlo a velmi interaktivně, tak dobře, že jsem se ani nestačil žádného hrdinu oblíbit a osvojit, protože buď příliš rychle padli, nebo se nemohli boje nadále účastnit. Po tomto seriálu si musí každý udělat obrázek, jak to na frontě doopravdy vypadalo, ne jenom na bojišti, ale i mimo boj.