Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (747)

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Další dar přátel Brdečky a Lipského..díky Vám, pánové! Babočka Minerál! A to jsme ještě nebyli U Pinkasů....

plakát

Admirál (2008) 

Viděla jsem v ruštině, bez našich titulků a po dlouhé době je to jeden historicky zdařilý ruský film...ponese si v sobě stigma země vzniku, i když příběh admirála Kolčaka je stále živý..neustále se hledá totiž jejich zlato (ještě nám nepřišlili,že jsme jim ho opravdu ukradli - legionáři). Za co těch 5 hvězdiček? Za válečné scény,za řádění rudých,za utopené,za odhodlání...za to,že admirál Kolčak byl pojat jako člověk...ne jako armádní stroj na hrdinské činy!

plakát

Alena (1947) 

Na svou dobu skvělý film....a vtipný....

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

1. Kočka Šklíba 2. Kloboučník 3. Alenka 4. Srdcová královna 5. nepřidělena Hned zkraje si povzdechnu: Mrtvá nevěsta je prostě Mrtvá nevěsta. Na tu nemá ani Alenka v říši divů a už vůbec ne za zrcadlem.... Jako 3D docela dobrý počin, ale dokud se Žvahlavovi bude říkat Tlachapoud..tak to bude stát za starou belu..zlatej starej překlad.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Nějak nevím zač hodnotit, knižní předlohy jsou lepší......

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Včera jsem se v kině dojímala, smála i brečela. Díky, Jirko Strachu, za oba Anděly Páně !!! Bylo v tom všechno koření pro správný pohádkový příběh a vonělo úchvatně. PS: a toho Dyka jsem Vám Jirko odpustila...párkař, co je lakomej a nakonec by se rozdal, ten se mi moc nelíbil.